- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
3g JWH-081 + 1g JWH-210 na 100 gram marshmallow?
Testował w ogóle ktoś mixy kilku rózniących się kanabinoidów? Zastanawia mnie tez połączenie:
JWH-122 1g + JWH-210 1g na 50 gram marshmallow
JWH-081 2g + JWH-210 2g na 100 gram marshmallow
Wypowiadajcie się byli/obecni twórcy dopalaczy, co pchaliście w swoje mieszanki by były długo działające i zadowalające. Raczej szukam sposobu na maczankę o czasie działania 2-3h, w tym ok 2h peaku, bardziej w stronę sativy ;)
Powód: zmieniono nazwę tematu
:)
Blefujesz pisze:(...)Raczej szukam sposobu na maczankę o czasie działania 2-3h, w tym ok 2h peaku, bardziej w stronę sativy ;)
Post napisany przez 2Pac z forum.dopalamy.com pisze: To ja mogę podać 3 przepisy z kuchni Gargamela:
1) 1g AM-2201 + 1g JWH-210 na 90 gram nośnika = 2-3 godzinna faza mocno upierdalająca z nutą psychodelii i halucynacji?
2) 1g JWH-251 + 1g JWH-210 na 80 gram nośnika = 5-6 godzin nie łatwej w ogarnięciu fazki, dzień po ciężki
3) 0.5g JWH-210 + 0.5g JWH-122 na 50 gram nośnika = 1,5h działania, typowa do pooglądania seriali i pośmiania się z nich - nie jest mocna.
Napisz czego potrzebujesz a Gargamel postara się Ci pomóc :tulimy:
Wskazówka od Klakiera:
Aceton / Spirytus w którym rozpuszczamy kanna najlepiej delikatnie podgrzać - szybciej i lepiej wszystko się rozpuszcza. AM-2201 ogólnie długo się rozpuszcza i ten sposób bardzo jest przydatny.
a tak jak ktoś musi to polecam miks (najlepszy jaki udało mi się zrobić niestety 2 rzeczy z niego są tajemnicą - w jednym ze sklepów zakupiłem je jako zamienniki JWH-018 i JWH-122)
a więc
3 mg jwh 081
3 mg jwh 019
2 mg B1
2 mg B2
na 100 mg podkładu ^^
maczanka wyszła mi nienajmocniejsza - za to praktycznie w 100% taka sama jak naturalna konopia indyjska :)
Hej.
Czy jak dam na marshallow 45-50 g i zmiksuje te 2 JWuszki z Acetonen powinny być zadowalające efekty?
Fiskuss pisze:z tego co ja zauważyłem to kanabinoidy nie działają ze sobą synergicznie - więc ich miksowanie nie ma większego sensu :) lepiej zrobić sobie na czysto :)
Niebawem 081 spotka numer 210 i opisze się na forum jak działał.
Fiskuss pisze: a tak jak ktoś musi to polecam miks (najlepszy jaki udało mi się zrobić niestety 2 rzeczy z niego są tajemnicą - w jednym ze sklepów zakupiłem je jako zamienniki jwh-018 i jwh-122)
RCS-4, ((4-methoxyphenyl)(1-pentyl-1H-indol-3-yl)methanone) lub
SR-18 zwany też jako
RCS-8, 1-(1-(2-cyclohexylethyl)-1H-indol-3-yl)-2-(2-methoxyphenyl)ethanone
Tak mi napisali więc nie ciągnijcie mnie za język co i ja bo nie dostaniecie odpowiedzi ;)
Niebawem 081 spotka numer 210 i opisze się na forum jak działał.
I jak tam badania wypadły odnośnie połączenia tych 081 i 210 ????
Co z czym: 81 + 210 w proporcjach 1/2:1/2:20 :finger: na Damianie i MARSHMALLOW.
Dawkowanie: zalecane to 5-10mg i radzę się tego trzymać ^_^
Start: Szybkie ładowanie praktycznie zaraz po zgaśnięciu zapalniczki :)
Odczuwalne dwa peaki: drugi ok. 10 minut po pierwszym :D
Czas działania: 1-2h w zależności od tolerki. Schodzi kolejną 1h.
Jeśli częste dopalania na drugi dzień jesteś rozbity - "bałagan na strychu".
Trip: Mocny kanapowy efekt, chill, na suchara mocny śmiech, suchość w ustach, czerwone gały.
Podsumowanie: Polecam.
Kolejne mixy z 122, am2201 + psycho coś z freebase np. 25C-NBOMe. :diabolic:
Jeśli ktoś wie co z czym jest dobre,(czego nie mixować) i w jakich proporcjach niech pisze.
Puki co odpoczynek na 3 tygodnie bo odrealnienie czuć więc ciągów dłuższych nie polecam :motz:
Powód: wyedytowano (poprawiono proporcje) na prośbę autora
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi
“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.
Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona
Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.