Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
[ external image ]
(2-metylo-1-propylo-1H-indol-3-yl)-1-naftalenylmetanon
http://en.wikipedia.org/wiki/JWH-015

dawki rzędu 9 mg nie robią specjalnego wrażenia ;) dalej nie chciało mi się (puki co) eksperymentować

Hej.
Ostatnio zmieniony 29 lutego 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii
  • 46 / / 0
Mam właśnie 500mg tego JWH i mam pytanie ile można z tego zrobić maczanki. 10g - średniej ?? Wiem że to słaba kana dla tego pytam ?
  • 6157 / 431 / 12
Nie wiadomo, dawkowanie jeszcze nieznane... Rób na 20g podbiału, i zaczynaj od małych ilości w lufkach, jak nie działa, to jaraj więcej. %-D Może się w ogóle okazać nieaktywny, choć powinowactwo do CB1 ma wyjebane w kosmos - wg. Wikipedii 383nM (CB2 13,8nM)...
  • 46 / / 0
To jak ma być nieaktywne to wole 10g zrobić :P Wtedy powinno być aktywne jak kolwiek być powinno.
  • 310 / 5 / 0
Już gdzieś było pisane że to rakotwórcze gówno :#:
  • 46 / / 0
Dobra rakotwórcze czy nie. Mam tylko 500mg wiec nie umrę a sam też tego nie spale. A chuj widze że niema co pytać robie z tego 5g maczanki bo inaczej to bede palił po 3 kniagi zeby sie najarac a tak 1 kniaga to około 16mg. Pytam tylko czy 16mg na 1 lufke to dobrze ??
  • 6157 / 431 / 12
surveilled pisze:
Nie wiadomo, dawkowanie jeszcze nieznane...
Kto nam napisze, że dawka śmiertelna wynosiła 16mg, jeśli tyle zjarasz w jednej lufie?
  • 1558 / 18 / 0
Hitler pisze:
Dobra rakotwórcze czy nie. Mam tylko 500mg wiec nie umrę a sam też tego nie spale. A chuj widze że niema co pytać robie z tego 5g maczanki bo inaczej to bede palił po 3 kniagi zeby sie najarac a tak 1 kniaga to około 16mg. Pytam tylko czy 16mg na 1 lufke to dobrze ??
zrób z tego 10g, jak będzie za mocne to dodasz tyle gram czystego suszu na ile będziesz chciał mocy. proste
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 46 / / 0
Ja się właśnie boje żeby za słabe nie było :D Zjarałem troche tego z tytoniem to myślałem że się pożygam ale chyba łączenie tytoniu z jwh za pomocą śliny najebanemu to zły pomysł.
  • 1558 / 18 / 0
bardzo zły hehe
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.