Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 333 / 12 / 0
no cóż Wicherrrku... :-) trudno siem mówi i trza żyć dalej ewentualnie przeleciec pare pobliskich spirzarni i cos sobie znaleŹć odpowiedniego, jako wicherrrek nie powinieneś mieć z tym większych problemów chyba ;-)
<<<La Fete Continue..>>>
  • 1384 / 13 / 0
hehe u mnie tym czasem pojawił się kilka miechów zajebisty wład :-) i jest ciągle.
DIT dobre i tanie. ;-)
  • 333 / 12 / 0
Miseczka pisze:
Witam!!

Biore Fete krotki okres czasu, a juz mam dosc bolu zebow!! Domyslam sie ze spowodowane jest to szczekosciskiem. Niedosc ze kurwa nie chce sie jesc po sniezce to jeszcze zeby w tym przeszkadzaja;/
Orientuje se ktos ile taki ból może trwać? Mowie tu o tylnych zębach.
-ból będzie trwał do Końca Świata.... to lepiej zrob sobie kolczyk w kroczu i zapomnij o bólu ;-)
ps ; a po co Ci te zemby? co sie martwisz ;-) , 3razy dziennie podrapac sie pod lewom pachom
(niech Bóg ma Cię w swojej opiece jeżeli niegolisz %-D ) i ból minie jak rekom odjol..Nic sie nie martw jestesmy z Tobą :cheesy:
<<<La Fete Continue..>>>
  • 86 / 1 / 0
A ja sie zas wkurwilem... Wczoraj dobry wlad, cwiara mnie rozjebala pieknie, a dzisiaj z tego samego zrodla musialem polowke przyjebac dla tego samego efektu...
  • 2775 / 39 / 0
tolerancja i chujowa jakość plus brak snu
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 7 / 0
Biore Fete krotki okres czasu, a juz mam dosc bolu zebow!! Domyslam sie ze spowodowane jest to szczekosciskiem. Niedosc ze kurwa nie chce sie jesc po sniezce to jeszcze zeby w tym przeszkadzaja;/
Orientuje se ktos ile taki ból może trwać? Mowie tu o tylnych zębach.
Biedactwo. Nikt nie poinformował, ze mąka wypłukuje minerały z ciałka, a to szkodzi na zęby.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / / 0
kreskonosi... zajebałam znów i znów
  • 17 / / 0
Schneider pisze:
A ja sie zas wkurwilem... Wczoraj dobry wlad, cwiara mnie rozjebala pieknie, a dzisiaj z tego samego zrodla musialem polowke przyjebac dla tego samego efektu...
Nic dziwnego ;]

skojarz przesłanie (sądze że kojarzysz) - im lepszy władek, tym trudniej o powtórkę z pierwszego (pierwszych*) razu (razy*)

a kiedy tą połówke zajebałeś? w jakich okolicznościach?
Uwaga! Użytkownik rV-KP nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 313 / 0
Przecież to naturalna kolej rzeczy, że na drugi dzień trzeba więcej przyjebać.
  • 1558 / 18 / 0
od dzisiaj rzucam
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
ODPOWIEDZ
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.