Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 320 / 6 / 0
Po prostu,rozumiecie chyba o co mi chodzi,optymalnie byłoby gdyby działanie było średnio długie ~6-8H
Po grzybach tak sie ten efekt zaobserwować ale jest on minimalny,fajnie by było jakby było coś nie rozwalającego(jako anty-przykład DXM),ostatecznie nie musi być tryptamina ;) .Najlepiej wpisywać co najbardziej w tym kierunku robi ale nie wchodzi np w depresanty tylko ograniczmy sie do stymulantów.
  • 357 / 3 / 0
Jak dla mnie empatogenność tryptaminową sam musisz sobie wypracować, własnym nastawieniem (oraz s&s rzecz jasna).
Z tego co próbowałem 5-MeO-DIPT nadawało się do tego bardziej niż inne, bo powodowało jeszcze pobudzenie i euforię.

Jednak ogólnie rzecz biorąc, wg mnie fenetylaminy lepiej by pasowały. Mam tu na myśli szczególnie 2C-E i 2C-P, które działały na mnie bardzo imprezowo. Ponoć nielegalne 2c-x jeszcze lepiej się do tego nadają (2C-B albo 2C-I, nie pamiętam).
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Tryptaminy to tak jak napisał cyric trzeba sobie wypracować to , dlatego najlepiej poszukuj psychodelicnego empatogena w fenetylaminach , z szczerzego serca mogę ci polecić 2C-D :heart: :heart: nie 2C-I nie inne pod względem empatogenności nie dorastają do pięt 2C-D
  • 2775 / 39 / 0
Jak dla mnie największym empatogenem z grupy tryptamin jest 4-AcO-DMT w dawce 10-15 mg p.o.
W tej dawce nie wywołuje żadnej euforii, efekty psychodeliczne są bardzo słabe ale empatia ogromna
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 52 / 0
AET to ponoś jedna z najbardziej euforycznych trypsmin, szkoda że tak zbanowana wszędzie i niedostępna, a była nswet lekiem swego czasu.
  • 3129 / 26 / 0
Euforia =/= empatia.

Mój faworyt to grzyby, czyli 4-HO-DMT :)
High, how are you?
  • 5299 / 104 / 0
Mój faworyt syntetyczny jest chemicznie sympatyczny, a jest to czterokrotny mahomet. Naturalny sok fortuny to podobnie do pana ntfs: Zibeny-Psylocyby z 4-HO-DMT & 4-OH-DMT & baeocystyną na czele
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1067 / 204 / 0
Jak dla mnie nic nie przebije LSD.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1718 / 9 / 0
Ostatnio szamalem po raz pierwszy grzyby, w ilosci niklej, bo sztuk pietnastu (swiezutkie). Oevow praktycznie brak, minimalne cevy, euforia, ale za to piekne uczucie szczescia, nienachalne, i milosc do wszystkiego i wszystkich.

4-AcO-DMT wypada rownie dobrze.
  • 213 / 3 / 0
40mg 4-AcO-DMT + 20mg 4-HO-MET; nawet 150mg MDMA nie przebilo tej empatii nie wspominając o euforii i reszcie tripa.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.