ilosc pradu nie ma znaczenia mam go za darmo
dostep do wody jest
pomieszczenie ma ma 20 m2
wysokosc 130 cm
upradowione
interesuje mnie jak najwieksza wydajnosc
koszty utworzenia nie sa bardzo istotne
stac mnie kurwa na dobry sprzet
fajnie by bylo jak by plantacja byla w miare bezobslugowa mam na nia czas 3 dni w tygodniu
co proponujecie :
jakie nasiona ze indorowe wiadomo
moga byc feminizowane spoko
jakie lapy benda najlepsze na 20 m2 pamietajac ze ograniucz mnie wysokosc pomieszczenia
na czym chodowac ziemia ?kokos?wloknina?hydro?
latwoc obslugi i chodowli bedzie atutem
pilnie potrzebna pomoc mam tylko doswiadczenie w outdorach
mam wreszczie warunki i mozliwosci aby zrobic grow rom z prawdziego zdazenia prosze o konkretna pomoc z gory dziekuje !!!!!!!!!
edit: bedziesz potrzebował 1 000 000 Lumenów żeby wykrzesać topy jak pięści, nie wiem ile z np. 400W lampy HPS masz lumenów. poszukaj.
pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
no1 pisze: pomieszczenie ma ma 20 m2
no1 pisze: wysokosc 130 cm
no1 pisze: interesuje mnie jak najwieksza wydajnosc
koszty utworzenia nie sa bardzo istotne
stac mnie kurwa na dobry sprzet
no1 pisze: fajnie by bylo jak by plantacja byla w miare bezobslugowa mam na nia czas 3 dni w tygodniu
no1 pisze: na czym chodowac ziemia ?kokos?wloknina?hydro?
no1 pisze: mam wreszczie warunki i mozliwosci aby zrobic grow rom z prawdziego zdazenia prosze o konkretna pomoc z gory dziekuje !!!!!!!!!
znajdz niskie chwasty w ofertach sa takie-konieczne jest wywlekanie powietrza i to bardzo duzo na10m2conajmniej 2tys litrow na godzine zeby wszystko sie tam nie zaplesnialo i po conajmniej 800litrow na godzine w pokoju mamy i dzieci:) ja bym tak wlasnie to urzadzil-niestety do klonikow bedziesz musial zagladac co2dni a jak beda mlodziutkie to codziennie zeby podlac malenstwa.no i przedewszystkim wiatraki beda robily sporo szumu.wiec ten "dom"musi miec naprawde super polozenie albo
"do domu wjada ci kominiarze i na podloge poloza wasze twarze..............."
w pokoju kwitnienia 400w lampy hps w cool tubach 400w/1m2
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów
Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie
Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.
Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii
Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.