Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 44 / 5 / 0
Jakiś czas temu zrobiłem swoją drugą maczane na tych samych proporcjach ale jako podkład posłużył mi kwiat Dziewanny (Mullein) za poleceniem chata GPT, Chciałem najłagodniejsze dla gardła ziele a dostałem papier ścierny w formie rośliny, Do chuja jakbym jarał sam tytoń a nawet gorzej nie wierzcie tej kurwie. No ale tematu nie odzyskam to i tak to jaram ale coś słabsze się wydaje od poprzedniej, muszę więcej tego gówna zjarać dla zamierzonego efektu idź pan w chuj po 10g domówiłem proch. I teraz nie wiem czy po prostu przyprawiać tym nabity cybuch i elo. Myślałem też żeby zwiększyć stężenie w już zrobionej mieszance, ma to sens w ogóle? Robił tak ktoś? @london5 Mistrzu, Proszę nakieruj mnie na właściwą ścieżkę 🙏 Jak to robić żeby było git??? Jakich technik oraz metod używasz? Doświadczenia mam z pół g wcześniej zjarałem metodą kanapki to miałem wrażenie że sporo tematu się marnuje. Pierwszy buch testowy z ledwo widocznymi okruchami zrobił jak obficie nabite wiadro. Drugi, trzeci, czwarty buch za każdym razem więcej sypałem i ni chuja się tym zjarać nie mogłem placebo jak buch z jointa. Niema chuja we wsi że tolerka tak szybko wyjebała przecież. Po kilku dni to sypałem prawie pół łyżeczki z FC żeby to miało sens. Chyba że to normalna ilość na bucha XD
  • 5774 / 1176 / 43
20 lutego 2025london5 pisze:
Więcej.
Dla starego palacza to proch z bonga tylko.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kokaina w przedszkolu, dzieci w szpitalu. Sytuacja z Brazylii zdumiewa

Niecodzienna sytuacja w jednym z przedszkoli. Do placówki w Itamonte, na południowym wschodzie Brazylii trafiła kokaina. Dzieci pomyliły niebezpieczny narkotyk ze słodyczami. 20 z nich trafiło do szpitala.

Mikrodawki LSD raczej nie leczą ADHD [BADANIE]

Mikrodawki LSD nie okazały się skuteczniejsze od placebo w leczeniu ADHD – informuje pismo „JAMA Psychiatry”.

Książę Harry w opałach. Może zostać deportowany z USA

Amerykański sąd zamierza ujawnić we wtorek dokumentację dotyczącą wniosku wizowego księcia Harry'ego. Zrobi to na wniosek fundacji Heritage, która uważa, że książę mógł zataić fakt zażywania narkotyków, o czym poinformował w swojej autobiografii.