Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 16 / 3 / 0
4-CMC + oxy

Regularnie walę oxy iv, a raz na kilka tygodni miksuje sobie 4-CMC ewentualnie 3-CMC z oxy. Na sesję od 18 do 6, 1g drona odrazu przerabiam na 3-4 centy roztworu w dużej strzykawce i co około 1.5-2h pompuje 0.3-0.5 centa z insulinówki iv. Do tego co około 1-1.5h 30-50mg oxy
Polecam :D
  • 3455 / 555 / 2
Ja raz brałem kota (2 paczki sudafedu z octem i nadmanganian patrz temat o kocie) i na to kode (ekstrakcja z antidolu 15 lub tabletki thiocodin) nawet fajnie. Na początku kot wiadomo euforia i pluszowo, później koda nood.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 3 / 0
360mg kota na pierwszy raz w miksie z 400mg kody, z którą mam już doświadczenie, będzie w porządku?
  • 297 / 30 / 0
kota tylko z całej paczki po instalacji, chyba nie jesteś gimbem
Spoiler:
  • 3455 / 555 / 2
Daj spokój domowego kota dachowca w życiu bym w żyłę nie wstrzyknął martwiłbym sie czy dobrze go zrobiłem ale jak ty byś mi kota wstrzyknął to co innego. Ja mam taki problem z kotem ze w ogole nie widac mi zyl i kota musze pić. Proszę o scalenie.

Fuzja- D5
17 września 2021pixiesdust pisze:
360mg kota na pierwszy raz w miksie z 400mg kody, z którą mam już doświadczenie, będzie w porządku?
Może być ale pisałaś że wazysz 70 kg ostrożnie mi tam. Weź se podkład pod to jakąś kanapkę. Proszę o scalenie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 3 / 0
Chyba mnie z kimś pomyliłeś, bo ważę ponad 10kg mniej, ale dzięki za informację. Będę próbować
  • 70 / 4 / 0
panowie 4mmc+oxy jak wypada? nie iv
  • 13 / / 0
siemka w weekend bede testował mix tramadolu z 3cmc PO i sniffem, jakies przeciwwskazania?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Włoska policja aresztowała fana "Breaking Bad". Stworzył prawdziwe tajne laboratorium

Włoska policja zlikwidowała jedno z największych nielegalnych laboratoriów narkotykowych w kraju. Podczas nalotu na jeden z domów w dzielnicy Sant'Antonio w Novarze zatrzymany został 22-letni mężczyzna, który w swoich działaniach wyraźnie inspirował się serialem "Breaking Bad".

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka

W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.