Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9222 / 1804 / 2
XD przecież bufedron to zupełnie inna bajka niż cmc. To tak jakby powiedzieć, że hexen był lepszy od mefedronu albo kot jest lepszy od psa.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1875 / 416 / 4
Chłopie... to była ironia...
niektórych tylko interesuje czy "jebnie czy nie" ...

bo chociażby dla mnie zajebać CMCka to ...już totalna ostateczność.
zluzuj trochę majty, święta sOM, pozdro.
DXM
  • 1281 / 214 / 0
Lubiłem bufik, do dziś mam sentyment bo to był pierwszy research chemical jaki zamówiłem z neta, parę lat wcześniej polatałem w Irlandii na miejscowych dopach, aż do ostatnich godzin przed delegalem.

W PL to był dla mnie szok kiedy trafiłem na strony RC vendorów, nie miałem pojęcia że mogę takie rzeczy ogarnąć tak łatwo, nawet nie wiedziałem że u nas działały stacjonarki xd.

Na bufedronie poleciałem 3 doby i było zajebiście, potem jeszcze kilka razy wjechał, ale wtedy odkryłem a-PVP i pentedron i nic nigdy nie było już takie same;)

bufik znikł z oferty, po paru latach wrócił u vendora jako "klasyk", od razu kupiłem 10 g a morda cieszyła mi się przez cały worek. Ok, to nie było już to co wtedy, teraz mocniejsze stimy były brane, ale nostalgia to silne uczucie jednak.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowe substancje psychoaktywne pod międzynarodową kontrolą

W marcu 2025 roku Komisja ONZ ds. Narkotyków umieściła pod międzynarodową kontrolą sześć nowych substancji psychoaktywnych, w tym syntetyczne opioidy i półsyntetyczne kannabinoidy. Decyzja ta jest wynikiem rekomendacji Światowej Organizacji Zdrowia (WHO), która oceniła te substancje jako poważne zagrożenie dla zdrowia publicznego.

Składniki konopi indyjskich mogą pomagać w fibromialgi i bólu pooperacyjnym

Terpeny występujące w konopiach indyjskich mogą być skutecznym lekiem na fibromialgię oraz ból pooperacyjny, stwierdzili naukowcy z University of Arizona Health Sciences.

Zaskakujące odkrycie w kierownicy do gier. Celnicy znaleźli blisko 2800 tabletek oksykodonu

Śląska Krajowa Administracja Skarbowa (KAS) stale kontroluje przesyłki w Katowice Airport i lokalnych sortowniach paczek. W ostatnim czasie Śląski Urząd Celno-Skarbowy w Katowicach (ŚUCS) przejął oksykodon. Służbę Celno-Skarbową wspomagał Kodi, psi funkcjonariusz specjalizujący się w wykrywaniu substancji odurzających.