...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 989 / 266 / 0
Hahahaha, wracam z bana xD

Ale jestem dumny z posta, który znowu zapiekł moderację i myślę, że było warto xD

Jednak musimy jak najszybciej wrócić do tematu, czyli mojego życka.

Ogólnie w chuj się pozmieniało na lepsze. Leki trochę mi się stabilizowaly po powrocie do nich, ale już jest okay. Psychiatrę mam ogarniętego na 13/02, czyli wkrótce potem będę mógł wracać do kraju.

Przepadnie mi tylko koncert Cattle Decapitation, na który chciałem iść 12ego :/

W sumie nie mam za bardzo co raportować, bo doznałem mega stabilizacji psychicznej przez ostatnie dwa tygodnie (pewnie dlatego, że nie korzystałem też z hajpa xD chociaż robiłem afery na dopalu i też się działo).

Inna sprawa to zapraszam na moje fanpage na Facebooku, czyli:

Junkie Spot, gdzie raportuje moje zdrowienie

Satanizm Jaselkowy, czyli mój nowy projekt socjologiczny, który mega mnie jara xD

Zostawiam, bo tu zaraz mody przyjdą i znowu mnie zbanują i nie będziecie mogli śledzić mojej dalszej historii - a szkoda by było xD
  • 86 / 16 / 0
@GermanskiOprawca cóż za powrót z otchłani :) Wydaje się, że obecnie nie ma takiej fali, która by Cię pochłonęła. W każdym razie zapisuję współrzędne i obserwuję dalszą trasę (już nie tylko tu).
  • 158 / 11 / 0
Naprawdę piękna historia, aż się wzruszyłem.

Moje piękne chwilę wyglądają nieco inaczej, gdy ja się czuje szczęśliwie, to najważniejsze.
A nie autor, czy reżyser który cię nakłania do czucia się podnieconym lub szczęśliwym. Ludzie są podatni.
Uwaga! Użytkownik GTB488 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 266 / 0
@GTB488

Nie wiem komu tu chciałeś zepsuć dzień, smutasie, ale mojego na pewno Ci się nie udało. 🐧

Ja się przeniosłem chwilowo na tamte dwa blogi, bo widzicie jak tu jest. Znowu miałem bana na 30 dni i ciekawe czy dzisiaj nie dostanę kolejnego.

Jak dzisiaj wieczorem zaloguje się bez bana to coś tu więcej skrobnę, bo bardzo dużo się u mnie ostatnio zmienia i masę kasy inwestuję teraz w swoje zdrowie. 🐣
  • 1452 / 516 / 0
Zapomniałeś wspomnieć, że pewnie zaraz bana dostaniesz.
  • 59 / 10 / 0
W sumie to sie nie dziwie ze byl ban i moze bedzie znowu ban.
  • 989 / 266 / 0
Na koniec - jeśli odejdem na wjeki.

To wiedzcie:

To nie był mój cyrk - to nie moje małpy.
  • 193 / 22 / 0
Za darmo banów na hajpie nie rozdają.
  • 1452 / 516 / 0
No ale za rozgrzanie do czerwoności moderacji ujawniając ich przebiegłe kłamstwa i spiski już tak. Ciężkie czasy nastały na forum, nie można nawet wytknąć śmiertelnych grzechów i *tfu* antyludzkiego, szkodliwego podejścia moderatorom, bo się dostanie wywóz na konkurencyjne forum i tam trzeba afery kręcić.
  • 989 / 266 / 0
@TymekDymek

Najpiękniejsze dopiero przed nami. 🐧
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.