Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2302 / 399 / 0
To masz błęde wyobrażenie o cenach olejków. Są w przyzwoitych cenach i o wiele bardziej się opłaca niż kupowac po 40 g zioła i je palić czy nawet waporyzować.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 8 / 0
Szukasz na "gdzie po lek"?
  • 2302 / 399 / 0
Nie, zdolny aptekarz zrobi przecież z surowca farmaceutycznego olejek.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 2 / 0
Wizyta w aspot - doktor przyjął do wiadomości moją przypadłość bez sprawdzania dokumentacji, zapytał co chce i ile, wypowiedział formułkę informacyjną i siema. Wizyta w Warszawie.

Mają taką tanią konsultacje a placówka jest w samym centrum miasta, lokalizacja premium i pewnie nie mało kosztuje. Aspot jest zarejestrowana jako s-lab clinics, ciekawe czy to zbieg okoliczności :D
  • 2092 / 266 / 0
Jack herrer konstancin auchan 20zl g cena lepsza niż na czarnym rynku przy zakupie 100g
  • 84 / 8 / 0
28 lutego 2025mietowy3 pisze:
Nie, zdolny aptekarz zrobi przecież z surowca farmaceutycznego olejek.
To jak Ci wychodzi to cenowo i jaka zawartość THC?
  • 2302 / 399 / 0
15 ML - 350-400 zł / 30 ML - 700-800 zł 1 ml = 30 kropli, 3 krople to już high. Ja biorę EKSTRAKTY Z AURORA 22%/ AURORA 20% , Canopy 8/7
  • 84 / 8 / 0
Fajnie, dzięki za rozpiskę.
I normalnie idziesz do apteki i mówisz, że chcesz, żeby Ci zrobili olejek?
Będąc w Italii używałem olejek i podobało mi się.

@nCuX
Ja znalazłem jeszcze taniej.
  • 2302 / 399 / 0
Nie, nie kazdy się tego podejmie.
  • 2042 / 336 / 0
Irytują mnie te wizyty osobiste. Kończy się to zawsze tak samo- jestem przez kilka dni, bywało nawet że do tygodnia (!) pozbawiony mojego lekarstwa ;< Teraz wizytę pewnie będę miał dopiero w środę czyli zapowiada się kilka dni wymuszonej i niechcianej przerwy, ehh
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
ODPOWIEDZ
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?