Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 155 / 45 / 0
Wreszcie spróbowałem nexus flipa i to połączenie to zupełnie inne i pełniejsze doświadczenie niż po samym 2C-B. Najpierw poleciała emka, potem dorzutka i po paru godzinach zjedliśmy po ostatniej pigule, a do tego kreska ketaminy, a po jakichś 30 minutach poszło 2C-B sniffem w dawce myślę, że ok. 20-25 mg. Radyjko weszło szybko, momentalnie zlikwidowało zbicie towarzyszące kończącej się zabawie z MDMA i uraczyło nas pięknymi wizualami oraz niezłą psychodelą. To co widziałem ciężko nawet opisać, a k-hole to było doświadczenie wręcz mistyczne i co ciekawe sporo pamiętałem z pobytów w dziurze. Buszki z bonga fantastycznie podbijały fazę, podobnie jak kreski ketaminy. Ogólnie wrażenia wg mnie lepsze niż po kwasie, ale LSD akurat z MDMA jeszcze nie mieszałem, a tylko z trawą, ketaminą. Z minusów takiego połączenia to z pewnością wyraźny body load (na szczęście można go fajnie skontrować ketaminą), momentami duży nieogar oraz wydaje mi się, że miks dość mocno obciąża układ sercowo-naczyniowy. Uważam też, że człowiek po zażyciu takiego zestawu substancji średnio się nadaje do ludzi, bo wygląda na naćpanego i lepiej sobie posiedzieć w domu albo w jakimś komfortowym miejscu z zaufanymi osobami. Po odespaniu, kolejnego dnia czułem się bardzo dobrze i towarzyszył mi przyjemny afterglow. Na bank będzie powtórka za parę miesięcy.
  • 1450 / 580 / 0
@jokerthc niezly mix ale wszystko ze soba wspolgra w takim zestawieniu . Nastepny raz sugeruje wpierw 2CB a jak sie zacznie ladowac to dopiero wtedy eme .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 466 / 135 / 0
to w sumie nawet nie tyle nexus co flip nexusa z kittyflipem
  • 350 / 48 / 0
W sumie to sie nadaje na dział mixy.. ale ostatnio probowałem mix Mka i jak zaczęło schodzić to 2cb i hmm no coś nie poszło jak trzeba. po prostu czułem jak jedno schodzi i drugie wchodzi. Jaki plus? Na drugi dzien nie czułem sie jakbym został przewałkowany :)

Jakby co 150mg Mki i po ok 2h 10mg 2cb oralnie. Do wąchania 2cb jakoś nie moge sie przekonać.
Cogito ergo sum
  • 155 / 45 / 0
27 stycznia 2025CieplaPoduszka pisze:
@jokerthc niezly mix ale wszystko ze soba wspolgra w takim zestawieniu . Nastepny raz sugeruje wpierw 2CB a jak sie zacznie ladowac to dopiero wtedy eme .
Brzmi ciekawie, ma to na celu zejście się w czasie peaków obu substancji?
27 stycznia 2025omertse pisze:
to w sumie nawet nie tyle nexus co flip nexusa z kittyflipem
W sumie racja.

@D4RKJOY Dosyć szybko zarzuciłeś 2C-B, ale pewnie dłużej się ładowało przez podanie oralne? Próbowałeś wcześniej tych substancji solo (emkę z pewnością tak)?
  • 2 / / 0
Nie wiem dlaczego na psychodelickach muzyka nie cieszy mnie tak jak dawniej
Odbiór dźwięku przy 2cb będzie miał coś z MDMA?
  • 1450 / 580 / 0
@jokerthc tak , 2CB dziala ok 4-6h a ema 3-4 wiec wizualnie bedzie niesamowicie bez tego niepokoju psychodelicznego + euforia

@ Mzxxx tak ale o wiele bardziej subtelnie , nienahalnie w odbiorze
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 2 / / 0
jeśli szukam czegoś co bedzie łączyło fazę psychodeliczną z MDMA znajde coś lepszego od 2CB?
  • 1110 / 426 / 0
Przy jakich ilościach robi się niebezpiecznie i czy na megadawce, powiedzmy, że z zerwanym kontaktem ze światem zewnętrznym, można coś na nieświadomce odjebać?

Edytuje i sprecyzuje może. Po odbiorze sampli od @chem, zależy ile tego będzie, mam zamiar po prostu sprawdzić megadawkę. Najpierw oczywiście zaczynając od mniejszych ilości, raportując działanie stopniowo, tworząc dobrą opinię. Powiedzmy że będzie 3-5 mg, potem 10 mg, potem 15-20 mg, powiedzmy z odstepami 60 min i wszystko w formie insuflacji.

No i tutaj na przykład dokurwić 30-50 mg jeszcze?

Tolerka na serotoninergiki zerowa, stymulantów zero od prawie trzech miesięcy mniej więcej. Nie obawiam się bad tripa, a jak będzie, to też spoko.

Interesują mnie tylko dwie kwestie, po pierwsze toksyczność/kardiozjeba przez komponentę stymulującą czy inne takie uboki oraz po drugie, czy ten stymulujący aspekt na pewno utrzyma mnie w ogarze, tj czy się film nie urwie, że mogę chodzić i robić durne rzeczy. Jak się urwie film ale będę leżał rozjebany wizualami albo nawet zapomnę co przeżyłem, spoko. Interesuje mnie tylko tutaj, czy tak jak po benzo czy alko mogę odkurwiać dziwne rzeczy bez świadomości. Wydaje mi się że nie ma na to szans, ale jak ktoś stosował megadawki niech się proszę wypowie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi

“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.

Miał umrzeć w więzieniu. Trump ułaskawił twórcę rynku w darknecie.

Założyciel czarnego rynku Silk Road, działającej w latach 2011-13 platformy pozwalającej na handel nielegalnymi produktami i usługami w darknecie, został skazany na podwójne dożywocie i czterdzieści lat więzienia bez możliwości warunkowego zwolnienia. Zgodnie z obietnicą Donald Trump ułaskawił go pierwszego dnia rządów.

Polacy mieli w Islandii plantację marihuany. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy?

Po wpadce trafili do Polski. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy tego procederu?