Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 116 / 10 / 0
Miał ktoś okazje przyjmować 25mg oralnie? Zastanawiam się nad zaaplikowaniem takiej dawki na wesele, nie chce żeby było zbyt psychodelicznie tylko bardziej w stronę empatii, może stymulacji.
%-D
  • 4894 / 853 / 0
@lvckyy Ja to jadłem bardzo dawno temu, pamiętam że było lajtowe w takiej dawce ale szczegółów nie pamiętam... Zdecydowałeś się na to wesele zarzucić?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2933 / 1591 / 35
Re: 2C-D
Nieprzeczytany post autor: AnnaS »
2C-D dwa sorty biały w dawce 5 do 15 mg poprawa koncentracji uwagi i jasności umysłu. Tego bym oczekiwała od substancji do pracy delikatnie mówiąc lekki kop umiarkowana energia oraz przejrzystość umysłu.
Brązowy sort do 10mg podobnie powyżej już psychodeliczny.
Według mnie to kwestia zanieczyszczeń. Kwestia też indywidualna jak w całej grupie 2c.
Czas działania 3-6h w moim przypadku.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.