Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 1151 / 192 / 0
Kiedyś zrobiłem vapo prochu jakiegoś dobrego kanna z 2013 i odleciałem w kosmos. Nigdy nie chciało mi się robić maczan więc raz wsypałem po prostu proch do dupnego worka z damianą czy czymś takim, pomieszałem, porzucałem workiem i voila, paliłem to potem chyba pół roku, lufka mnie niszczyła. Ale ogólnie kanna nigdy nie było dla mnie, schizy, paranoje, lęki, tylko do zniszczenia się przed snem już w łóżku. Chociaż zdarzało się że jakaś dobra maczana w chuj podbijała fazę na czymś typu hexen.
  • 37 / 5 / 0
Nawet spoko lajtowe kanna myślę że niedoświadczony użytkownik miał by problem z odróżnieniem od oryginału, wielka szkoda że ban mam nadzieje że nie zniknie z rynku całkowicie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Znów narkotyki w paczkach. Mężczyzna odebrał przez pomyłkę przesyłkę. Co z adresatem?

W Siedlcach doszło do nietypowego zatrzymania mężczyzny podejrzanego o handel narkotykami. Wszystko zaczęło się od omyłkowo wydanych paczek w punkcie kurierskim, w których znajdowały się środki odurzające.

Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN

FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”

Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".