Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4812 / 806 / 0
Moze to sie zrobic w jakiejs piwnicy przerobionej na labs . Tak jak wentylacja , srodki ostrożności jak w Breaking Bad xd ale to jak ktos smazy temperatury 400 stopni w mieszkaniu spoldzielczym . Szczerze , to nie chcialbym miec takiego sąsiada .
To jest niebezpieczne nie tylko dla siebie .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 479 / 89 / 0
Samo otrzymanie takiej temperatury już potrafi napsuć krwi. Na kuchence gazowej w życiu nie osiągniesz takich temperatur.
Jeśli mowa o teorii to ognisko i spory miech zdałby egzamin.
  • 4 / / 0
Czy długotrwałe przyjmowanie BDO itp. może znacząco obniżać IQ? Zauważyłem że podczas samego działania mam czesto problemy z myśleniem, robię głupie nieprzemyślane rzeczy. Powstaje trochę taki pewny siebie debil 😆
  • 479 / 89 / 0
Myślę, że nawet ogólnie depresyjnego działania na OUN. Po opio to miewam, po benzo też miewałem. Podobnie pewnie z gieblem czy BDO.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Biden ustanowił rekord ułaskawień. Skrócił wyroki 2,5 tys. osobom skazanym za narkotyki

Prezydent USA Joe Biden ogłosił w piątek skrócenie wyroków niemal 2,5 tys. osobom skazanym za przestępstwa narkotykowe, którzy odbywają "nieproporcjonalnie długie kary". Prezydent pobił w ten sposób rekord pod względem wydanych aktów łaski.

Wpuścił policję, by pokazać, że partnerka nie dba o dom. Na wierzchu miał narkotyki

O dwóch narkotykowych sprawach z wtorku 21 stycznia 2024 roku poinformowała Komenda Miejska Policji w Gdańsku.

Zapalił skręta na poczekalni Komendy Policji. Skończył w areszcie

Szczycieńscy policjanci zatrzymali mieszkańca Szczytna, który przyszedł do komendy, żeby wyjaśnić wątpliwości związane ze wcześniejszą interwencją z jego udziałem. Czekając na funkcjonariuszy w poczekalni wyciągnął i podpalił skręta, co nie uszło uwadze policjantów.