Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Mam to z firmy nowfoods w tabletkach, da to cos i moge to łączyć z sertalina 50mg i triticco 50 wieczorami, chociaż triticco nie pomaga w spaniu jak narazie (biorę tydzień)
  • 2 / / 0
Ktoś łączył albha-gpc z modafinilem?
  • 993 / 267 / 0
@Mintas6292

Nie widzę takiej potrzeby, Modafinil to z kofeinką mozna 🐵
  • 2 / / 0
Chodzi mi o łączenie alpha-gpc z czymś, jednym z skutków ubocznych alphy może być udar mózgu. Dla tego wolał bym sensownie przujmować
  • 3 / / 0
Co lepiej na was działa w suplementacji? Alpha gpc czy CDP-cholina (Cytykolina)? Dwuwinian to najgorsza forma bo najsłabiej przekracza barierę krew mózg, więc raczej nie warto. Część osób twierdzi że Alpha GPC działa bardziej stymulująco niż CDP, niektórzy twierdzą że Cholina wpędza ich w depresyjny nastrój, więc pewnie dużo zależy od osobistych parametrów i tego czy faktycznie mamy niedobór.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.