Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 12506 / 2425 / 0
Na co konkretnie patrzymy? (poza pyłkiem). To jakieś młynek do kawy?
  • 1319 / 335 / 12
pospolity blender - niezwykle przydatne narzędzie dla narkomana; na zwałe smoothie i szejka można zrobić albo pokruszyć parasyf i pseudoefke na jebany proch

a owy keef to zasadniczo efekt uboczny kondensowania odpadów na makumbe
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12506 / 2425 / 0
Makumbę będziesz z kiefu robił? : o Nie lepiej sprasować na #? Ja czasem lubię dodać trochę pyłku do komory Vap Cap'a (nie za dużo). Bardzo ładnie wzmacnia działanie.
  • 1319 / 335 / 12
skądże… za fajny ten pyłek, szkoda żeby w mleku pływał - chodziło mnie tylko o to że nie chciało mi się skubać tej zieleniny

najchętniej to bym go użył jako posypkę do moonrocka bo podobno zmiata z planszy a to jedna z niewielu konopnych rzeczy których jeszcze nie miałem okazji spróbować
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12506 / 2425 / 0
Zmiel topa, dodaj pyłku, zmieszaj i wyjdzie na to samo : )
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.