Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3 / 3 / 0
Napisałem ci na maila @totoro33

Odezwij się na telegramie.
te.me/SoltysTejZiemi
  • 4 / 5 / 0
16 września 2023psotka123 pisze:
dortmund
chce ktos moze polatac to mozna cos ogarnac jak ktos chetny to pisaccc
na czym polatać? pisz priv
  • 1 / / 0
Oelde mef, ktoś coś?
  • 1 / / 0
08 maja 2022januszmks pisze:
Ktos rezyduje w baden württemberg? Jestem od niedawna jakieś 40KM od Ulm i Aalen i chętnie bym coś ogarnął albo poprostu się z kimś skumał
Siema, ja jestem okolice Pfullingen/Böblingen, i też szukam jakichś opcji. Ktoś coś?
  • 213 / 12 / 0
Ktoś, coś w okolicy Emmerich?
Szukam dobrej kety, ale chętnie przygarnę jakiś tramal /oxy ;)

Ew jakis tg na pw proszę.
Z góry dzięki!
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 94 / 10 / 0
chetnie pomoge w dortmundzie
  • 1 / / 0
Najlepiej od Niemca między 50-80% czysty i to super wynik jak na dzisiejsze czasy
  • 2631 / 37 / 0
Wiecie gdzie znajdę zioło w Hannowerze?
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 1 / / 0
Siemanko Berlin, Frankfurt(Oder) ktoś?
  • 94 / 10 / 0
eluwina pomoge ogarnac w sumie wszystko jestem w dortmundzie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Włoska policja aresztowała fana "Breaking Bad". Stworzył prawdziwe tajne laboratorium

Włoska policja zlikwidowała jedno z największych nielegalnych laboratoriów narkotykowych w kraju. Podczas nalotu na jeden z domów w dzielnicy Sant'Antonio w Novarze zatrzymany został 22-letni mężczyzna, który w swoich działaniach wyraźnie inspirował się serialem "Breaking Bad".

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka

W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.