Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Cała faze przezylam w nocy i caly czas slyszalam jakby moi bliscy gadali o zlych rzeczach. Totalny syf
Gdybym sie nie zmusila do spania to nie wiem czy te 40 godzin bez snu zamieniłoby sie wiecej i co by sie ze mna stało
Pamiętajcie, jak macie slaba psyche i ciezka sytuacje zyciowa to nie bawcie sie w tego dysocjanta
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
@stuk
dobrze
27 stycznia 2025GalaktycznyBiznesmen pisze: To nawet nie jest dysocjant tylko deliriant nie wiem czemu na forum jest w kategorii dysocjanty ale trochę szkodliwa jest ta błędna kategoryzacja bo jakiś fan DXM czy kety może się zasugerować i zrobić sobie kuku
Wszędzie pisze o uwolnieniu dopaminy i antagonizmie muskarynowym, ale NMDA nigdzie wspomniane nie jest, to skąd taka kategoria?
Nawet przyjmując, że ignorujemy farmakologię, to i tak z tego co rozumiem cipacz pasuje o wiele bardziej do deliriantów.
Za pierwszym razem jakaś wielka złota ważka wleciała mi na łóżko przede mną, wstałem I próbowałem dziwkę złapać ale zniknęła, ta ważka była serio realistyczna albo za pierwszym razem chodziłem kompletnie po ciemku w domu naglę słyszę butelki po browarach tłuczonę o podłogę, paranoję w chuj miałem myślałem że serio rozwaliłem jakieś butelki potem drugiego dnia zaskoczony byłem że jednak nie rozwaliłem żadnej butelki.
headspace też unikalny, nigdy nie miałem bardziej pojebanych myśli, CEVY też całkiem ciekawe idą w rytm muzyki, raz widziałem ryj Fizza z lola Xd albo byłem w jakieś tęczowej zjeżdżalni tunelowej podobnej jak zjeżdżalnie na basenach.
Pierwsza faza była w sumie zajebista (nie no nie polecam miałem trochę lęk i paranoję w niektórych momentach), potem jak halucynacje były mniejsze to już się w ogóle nie opłacało brać.
Podsumując moim zdaniem w ogóle nie opłaca się benzydaminy brać nawet na pierwszy raz (wysokie ryzyko HPPD) też sama benza po ekstrakcji w kurwę piecze w język, a ta sól to już w ogóle piecze w gardło, jest to takie same gówno jak DXM ale DXM przynajmniej jest introspektywny na 3 plateau bez tolerancji, albo muzyka brzmi bosko na 2 plateau nawet jak obecnie DXM biorę gdzie dawno straciłem magię dexa to muzyka dalej brzmi bosko jednak nie tak bosko jak bez tolerancji.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.