Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / 2 / 0
10 czerwca 2024Stteetart pisze:
Heh
Ja Wy przy substancjach z dawkowaniem 30-50-70mg czujecie takie różnice to nie mam pytań. Znaczenie ma pierwsza wrzuta, bo potem jest takie nakumulowanie katecholamin, że rozmywa się co bierzecie jak i co odczuwacie.
Takie rankingi co jest mocniejsze co jest słabsze to ja zawsze wsadzalem między bajki. Zakres efektów przy nepie, heksie czy alfach jest nieco inny i jednemu bardziej spasuje 30mg Nepa, innemu 40mg hexa a jeszcze innemu 29mg alfy. A tych serotoninowych nutek to już nie komentuje. Szkoda klawiatury.

Edit
@serotoninowy serio jak waliłes hexa czy alfę to patrzyles "ojej może nasypie mniej alfy bo jest mocniejsza" czy poprostu sypales i miałeś to w du**ie?
Znaczy zależy co masz na myśli, bo ja to nepa potrafię grubo ponad 100 sniffem wziąć i jakoś specjalnie tego nie odczuwam nawet taką mam tolerkę aż na to, a na początku to 20 znacznie bardziej niż to odczuwałem, więc wiem o co ci chodzi chyba, a według stronek 50-60 mg to już jest grubo, a dla mnie to malutko.
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2024 przez Bortak42, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4894 / 853 / 0
Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć dlaczego niektóre sorty NEPa nadają się do waporyzacji a inne już nie?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Dzień dobry. Zauważyłem od pewnego czasu, iż gdy mój syn ma wolne w pracy, dziwnie się zachowuje. Zamyka się w pokoju, często leży, mało je, mówi że źle się czuje, mierzy tętno i podobne. Złapałem go wczoraj na gorącym uczynku, okazało się że używa NEP więc chcac nie chcąc musiał oddać mi ten narkotyk. Po przeczytaniu jego działania nie pasowało to do zachowania syna. Spróbowałem tego i nie wiem dlaczego działa to w ten sposób na syna widoczne są chyba same negatywne skutki. Czy to już jego koniec?

fuzja ncux

Dodam że ma on tak od samego początku zawsze czyli nie jest to tzw. zjazd
Czy łatwo przedawkować ten narkotyk?
  • 1907 / 181 / 0
Jeśli nie ma się tolerki i ma się czysty towar to powiedziałbym że bardzo łatwo. Po 50mg było fajnie, a po 80mg już robiło się niebezpiecznie.
Take DXM and Be Happy
  • 83 / 10 / 0
@Zabkazabka może syn używa vapo skoro tylko leży?Wtedy zmienia się profil działania ma taki można powiedzieć Ewentualnie syn nadużywa i ma wypłukana już ta dopaminę i tylko uboki walą

@serotoninowy ja mam tak że NEP w krysztale działa fajnie sniff/vapo a ten w grudzie/pudrze zostawia tylko taka pustą,bezsensowna stymulację.
  • 9302 / 1809 / 2
12 lipca 2024serotoninowy pisze:
Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć dlaczego niektóre sorty NEPa nadają się do waporyzacji a inne już nie?
Jedne są nepem a inne nie.
09 sierpnia 2024Zabkazabka pisze:
Dzień dobry. Zauważyłem od pewnego czasu, iż gdy mój syn ma wolne w pracy, dziwnie się zachowuje. Zamyka się w pokoju, często leży, mało je, mówi że źle się czuje, mierzy tętno i podobne. Złapałem go wczoraj na gorącym uczynku, okazało się że używa NEP więc chcac nie chcąc musiał oddać mi ten narkotyk. Po przeczytaniu jego działania nie pasowało to do zachowania syna. Spróbowałem tego i nie wiem dlaczego działa to w ten sposób na syna widoczne są chyba same negatywne skutki. Czy to już jego koniec?

fuzja ncux

Koniec jego ćpania. Po co ćpać skoro są same uboki ?

W ogóle to te nepy, hecy i inne srepy to się do niczego nie nadają. Ani go fajne ani twórcze. A tylko styki można popalić. Są lepsze stymulanty.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 83 / 10 / 0
@Stteetart lepsze co masz na myśli?
  • 4894 / 853 / 0
@Stteetart możesz rozwinąć? NEP powinien się nadawać do vapo? Jest to ciekawe bo to walerofenon, nie wiem jak to działa i czy one się w ogóle do vapo nadają jak pirolidyno.

To co miałem i nadawało się do vapo było dobre. Jak dla mnie lepsze niż hexen po którym czułem sama noradrenalinę praktycznie. Hexen się też nadawał do vapo? Wydaje mi się że tak, ale tego nie praktykowałem jeszcze.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9302 / 1809 / 2
10 sierpnia 2024biegwsteczrr pisze:
@Stteetart lepsze co masz na myśli?
Są substancje które nie pobudzają tak mocno ale są stymulantami. Limit błędu jest większy i nie trzeba ważyć, co do 10mg, bo nie daj Boże walniesz 60 zamiast 50mg i zacznie Cię całego trząść.
Oczywiście jak ktoś pół życia wali NEP-a czy Hex-a to przejście na lżejsze stymulanty będzie niekomfortowe.
Tylko nie wiem co będzie gorsze - faza trwająca 20 min a potem tachykardia i strach o to, że można umrzeć czy uczucie niedocpania/ rozkręcania się substancji która nie umie pokazać 100proc działania.

@serotoninowy tak NEP-a można waporyzować. Jako NEP-a mogłeś dostać jakiś inny analog.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 401 / 20 / 0
10 sierpnia 2024Stteetart pisze:
12 lipca 2024serotoninowy pisze:
Jedne są nepem a inne nie.
09 sierpnia 2024Zabkazabka pisze:

fuzja ncux

Koniec jego ćpania. Po co ćpać skoro są same uboki ?

W ogóle to te nepy, hecy i inne srepy to się do niczego nie nadają. Ani go fajne ani twórcze. A tylko styki można popalić. Są lepsze stymulanty.

Lepsze czyli jakie? Podaj konkretne bo jestem ciekaw
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.