Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Napewno jest to ciut przyjemniejsze, mam mniej zahamowań i oporów, no i bardziej dokładnie do tego podchodzę.
Kurwa, DXM i seks. Można mieć w głowie Interstellar na żywo podczas trzymania się mocno za łóżko, żeby nie wyjebało z kapci, a wam w głowach takie przyziemne sprawy jak ruchanie.
Jebać to się można jak zwierzęta po ketonach i tu zdecydowanie jest o czym gadać, ale nie po środkach, które sprawiają, że własny fiut zdecydowanie lepiej sprawdziłby się jako drążek sterowniczy podczas dokowania do Statku-Matki.
.
Tylko nie mowcie o tym nikomu .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
It's not going to be fun.
Chciałbym umówić się z kobietą i walić ją aż dojdzie kilka razy a ja dalej będę twardy i będę mógł.
Ja myślę że 20 mg viagry powinno styknąć?
Mogę do tego dodać 1 ml GBL ? I jasne, że nie wszystko na raz.
Dzięki
It's not going to be fun.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.