Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Napewno jest to ciut przyjemniejsze, mam mniej zahamowań i oporów, no i bardziej dokładnie do tego podchodzę.
Kurwa, DXM i seks. Można mieć w głowie Interstellar na żywo podczas trzymania się mocno za łóżko, żeby nie wyjebało z kapci, a wam w głowach takie przyziemne sprawy jak ruchanie.
Jebać to się można jak zwierzęta po ketonach i tu zdecydowanie jest o czym gadać, ale nie po środkach, które sprawiają, że własny fiut zdecydowanie lepiej sprawdziłby się jako drążek sterowniczy podczas dokowania do Statku-Matki.
.
Tylko nie mowcie o tym nikomu .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
It's not going to be fun.
Chciałbym umówić się z kobietą i walić ją aż dojdzie kilka razy a ja dalej będę twardy i będę mógł.
Ja myślę że 20 mg viagry powinno styknąć?
Mogę do tego dodać 1 ml GBL ? I jasne, że nie wszystko na raz.
Dzięki
It's not going to be fun.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.