Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Napewno jest to ciut przyjemniejsze, mam mniej zahamowań i oporów, no i bardziej dokładnie do tego podchodzę.
Kurwa, DXM i seks. Można mieć w głowie Interstellar na żywo podczas trzymania się mocno za łóżko, żeby nie wyjebało z kapci, a wam w głowach takie przyziemne sprawy jak ruchanie.
Jebać to się można jak zwierzęta po ketonach i tu zdecydowanie jest o czym gadać, ale nie po środkach, które sprawiają, że własny fiut zdecydowanie lepiej sprawdziłby się jako drążek sterowniczy podczas dokowania do Statku-Matki.
.
Tylko nie mowcie o tym nikomu .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
It's not going to be fun.
Chciałbym umówić się z kobietą i walić ją aż dojdzie kilka razy a ja dalej będę twardy i będę mógł.
Ja myślę że 20 mg viagry powinno styknąć?
Mogę do tego dodać 1 ml GBL ? I jasne, że nie wszystko na raz.
Dzięki
It's not going to be fun.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.