Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
Ktoś próbował vapo? Ponoć się nadaje. No i jest na rynku. Wychodzi drogo dosyć. Albo wszyscy milczą bo jest tak zajebiste albo to nie jest nic ciekawego.

Edit: dobra znalazłem w wątku że idealne do vapo ale jedynie do pracy się nadaje. Stestuje sam jak tylko nadarzy się okazja i nie braknie nagle.

Btw to chyba jest złym dziale. Nie powinno być w amfetaminach?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 20 / 0
@serotoninowy
Można vapować, ten od "bolca" w kolorze skorupki jaja też. Niebieski ptaszek ćwierka, że nie daje to euforii, jeno podnosi ciśnienie i szpony się trzęsą. Wg niego jak już to w dziób. W ogóle to działanie b. podobne do witaminy A, ale tak 5x słabiej - trochę euforii, pióra się jeżą znaczy rusza bardziej adrenalinę. Nie pocisz się po tym jak pedofil w kryminale, nie telepiesz jak dziecko z autyzmem, nie otwierasz 100 kart w Wikipedii i nie śmierdzisz spermą jak po alfie, więc to raczej zabawka dla funkcjonalnych ludzi. Do balowania są dużo tańsze rzeczy.
  • 4894 / 853 / 0
Hmm, ciekawe. Wydaje się z opisu że dobre będzie do mixa z 6apb. Na peaku benzofurana dopalic 20mg MPA.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9367 / 1820 / 2
Nie miksowalbym nic z furanami. Jak pisałem stronę wcześniej to był jeden z moich pierwszych dragów. Wieksosc opisywała szary proszek od jednego z vendorów. Fajne to było.
A co do dzisiaj - niestety ale obecny rynek to chlory. A samo MPA jest fajne dla mnie było podobne do fluoroamfetamin.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 4894 / 853 / 0
Myślałem że mała dawka nie zaszkodzi bo po furanach czasem się oczy zamykają jest zbyt kanapowo. Ale dzięki za odpowiedź, rozumiem że furany w mixie ze stymulantami niebezpieczne?

Pamiętam że były takie piguły na 5mapb, 5meo-MiPT i trzeci rc zapomniałem ale coś mi się kojarzy że to był jakiś stim chyba fluorofeta 2fa ale nie jestem pewny.
  • 110 / 20 / 0
6apb jest silnie kardiotoksyczne poprzez agonizm 5-HT2b, miks z MPA które dość ostro podnosi puls to niezbyt mądry pomysł.
Daj se spokój z vapowaniem, to nie alfa
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.