Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Witam, pytanie mam do was czy krycha musi piec po nosie, zazwyczaj zawsze to tak wyglądało ale ostatnio spróbowałem tematu który nic praktycznie nie piecze a jeśli chodzi o kopa to podobnie lub nawet lepiej niż te co piekły.
  • 1331 / 337 / 13
w sumie nie musi, jak próbowałem sniffa alfy i nepa to tez słabo po nosku mizialo ale i tak ich vapo było o niebo lepsze, kofeina ze śladowymi ilościami amfy tez nie gryzie

ja jednak preferuje te szczypiąco-bolące kryształki bo może to świadczyć o dodatku wysokojakościowego szkła, które podrażnia śluzówkę dzięki czemu polepsza w kłanianie i lepiej siepie :kreska: %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2534 / 597 / 0
Nie musi,zależy jaki beta keton.Ale tak,3cmc/4cmc czyli to czego na ulicy lata najwięcej piecze mocno.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 2 / 0
Mnie wszelakie "drony" i dronopodobne pieką niemiłosiernie, ale brązowiutkie MDMA w krysztale nie gryzie wcale. Przydałoby się sprecyzować czym dla Ciebie jest ów "kryształ"
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.