ODPOWIEDZ
  • 723 / 436 / 0
Jaskrawe iron many z przedziałka, niby 250mg, jadl ktoś????
  • 9 / 1 / 0
Niebieskie rolexy, nie te okrągłe tylko trapezy, z jednej strony korona kupione w Gdańsku, ktoś coś próbował?
  • 9 / / 0
Spotkał się ktoś z żółtym Kenzo? Kolor fluorescencyjny, z jednej strony logo a z drugiej napis, twarda otoczka, nie znalazłem nigdzie takiej na internecie
  • 25 / 5 / 0
W latach 2005-2007 piguły które były dobre nosiły na dyskotekach a teraz jadłem czyste MDMA i moim zdaniem to nie jest to samo co w tamtych latach. Oczywiście trafiały się również takie które nie działały.
Mam takie pytanie co one mogły zawierać? Samo MDMA? MDMA + amfa?
Ktoś jest w stanie powiedzieć co zawierały piguły w latach 2000-2006 w Polsce jak i zagranicą?

przeniesiono - łysy
  • 507 / 194 / 1
Głowa nie ta sama jak często piszę żółty moderator.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Obecnie testuje rozowe w ksztalcie workow z pieniedzmi, nie wiem jak sie to mierzy ale na pewno nie sa mocne, jedna cala na raz conajmniej
  • 1 / / 0
Hej, czy orientujecie się jak działają sowy? Są w różnych kolorach - niebieskie, brązowe, jasno brązowe. Jakie są efekty przy wzięciu większej ilości 4/5?

przeniesiono - łysy
  • 2 / / 0
08 kwietnia 2024Asapbobo pisze:
Spotkał się ktoś z żółtym Kenzo? Kolor fluorescencyjny, z jednej strony logo a z drugiej napis, twarda otoczka, nie znalazłem nigdzie takiej na internecie
Spotykałem w ostatnich miesiącach w Warszawie, działanie przyjemna ale moc nieduża, po jednej lepszy nastrój, większa chęć na rozmowę ale bez odczuwalnego uderzenia mocy i peaku, brak problemów z zasypianiem.

przeniesiono - łysy
Uwaga! Użytkownik globoglobiszczak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Ktoś wie coś o Rolls Royce'ach w ostatnim czasie??

przeniesiono - łysy
  • 76 / 2 / 0
Niebieskie sowy Panama. W kształcie sowy z tyłu napis Panama. Ktoś próbował ostatnio z WLKP?

przeniesiono - łysy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.