Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Nie wiedziałem do tej pory że ta przedtreningowka ma dmaa, biorę ją już jakiś czas i narazie nie mam skutków ubocznych ale jak się zorientowałem że codziennie to wale, doświadczyłem zadziwienia. Czy wiadomo jakie skutki uboczne mogą mnie dotknąć? Jeśli nie teraz to czy pojawia się one za jakiś czas ?
Mialem mgle myslowa ogolnie czulem sie bardzo zle oraz mialem problemy z koncentracja.
Wiadomo ze dmaa mocno smazy receptory wiec po jakims czasie mozesz spoedziewac sie takich efektow.
Musiałeś dostać wyjebke nie ma innej opcji.
Ja miałem próbkę dmaa z darklabs, 150 mg jak zaczęła wchodzić tętno wzrosło z 80 do 130 gdy siedziałem energia i motywacja do góry też skoczyły ale treningu nie zrobiłem wtedy nie mogłem się skupić nic nie czułeś?
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Zmiany w mózgu u użytkowników marihuany mogą wynikać z innych czynników, twierdzą naukowcy
W miarę jak marihuana zyskuje popularność zarówno w celach medycznych, jak i rekreacyjnych, rośnie potrzeba zrozumienia jej długofalowego wpływu na zdrowie, szczególnie na strukturę i funkcje mózgu. Najnowsze badanie opublikowane w czasopiśmie BMJ Mental Health rzuca światło na tę kwestię, sugerując, że zmiany w mózgu związane z marihuaną mogą nie mieć charakteru przyczynowego. To odkrycie otwiera nowe wątpliwości dotyczące wpływu marihuany na zdrowie, które mogą być kluczowe dla dalszego kształtowania polityki zdrowotnej.
UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech
Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.
Botswana: Nowa strategia gospodarcza – marihuana zamiast diamentów
Botswana, jedno z najstabilniejszych państw Afryki, stawia czoła wyzwaniom związanym z uzależnieniem swojej gospodarki od wydobycia diamentów. Dwoma nowymi filarami tamtejszej gospodarki mają zostać energia słoneczna oraz konopie indyjskie.