Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 36 / 2 / 0
Po jakim czasie spada tolerancja na alpre? Czy jak będę zarzucał jednorazowo 2mg raz na tydzień to tolerka będzie rosła?
  • 915 / 286 / 5
@dobryjakchleb Tak będzie rosła. Z moich doświadczeń z clonem wynika że biorąc raz na tydzień to takie 0,25mg nie robi tolerancji aż takiej.
W związku z dłuższym czasem działanie clona robi on większą tolerancję, więc zakładałbym iż przy alprze dawka 0,5mg brana raz w tygodniu nie będzie budować zbyt wysokiej tolerancji. Ale tolerancji nie oszukasz i tak się jakaś zbuduje i po kwartale brania w takim systemie, z działanie zostanie głównie działanie sedatywne. nie polecam.
Generalnie tolerancji na benzo zarówno długo rośnie ale jeszcze dłużej spada, naprawdę długo.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 1675 / 231 / 0
Moja dziewczyna jak ma ciężki okres np musi zrobić redukcję etatów wyjebać ludzi z pracy łyka do 5 tabletek xanów po 2mg dziennie to tego kawa energole po czym potrafi odstawić z dnia na dzień takie ciągi w jej wykonaniu trwają do 10 dni i nie mam objawów odstawienia. To jest kwestia osobnicza czy jest jakimś jebanym terminatorem?
Uwaga! Użytkownik nCuX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2165 / 371 / 0
Obstawiam, że wyrobiona tolerancja + akompaniament stymulantów
  • 1675 / 231 / 0
No właśnie nie raczej w tym okresie to jeszcze szklaneczka jakieś balentyny + czasami zioło ale musi być już skręcone bo sama nie pali. Ale nie stimy oprócz kofeiny samo benzo. Rozstawiałem po domu mph i dextro i było nie tknięte jak chce jakieś ndir bo jest zmęczona to mówi, że chce.

Sam już kurwa nie wiem bo żeby w ciągu 10dni opierdolić 50 tabletek. I to nie pierwszy raz taka akcja jest. Nie jest ospała jako kierowca prowadzi poprawnie sprawność umysłowo intelektualna bez zastrzeżeń wie jaki jest dzień brak problemów z koordynacją ruchów. Po czym jest miesiąc czasami więcej przerwy i powtórka.
Uwaga! Użytkownik nCuX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 2 / 0
czy sok z grejpfruta rzeczywiście wzmacnia działanie alpry? ostatnio zarzuciłem 2mg, po około 1,5 2h zjadłem dużego grejpfruta, nie odczułem żadnego wzmocnienia działania. Czy był za duży odstęp czasu i alpra zdążyła się w większości zmetabolizować?
  • 915 / 286 / 5
@dobryjakchleb grejpfruta musisz zjeść przed alprą, najlepiej z 30 min przed. nie na odwrót.
W takie sposób tylko trochę wydłużasz alpry działanie.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 11 / 3 / 0
19 listopada 2023nCuX pisze:
Moja dziewczyna jak ma ciężki okres np musi zrobić redukcję etatów wyjebać ludzi z pracy łyka do 5 tabletek xanów po 2mg dziennie to tego kawa energole po czym potrafi odstawić z dnia na dzień takie ciągi w jej wykonaniu trwają do 10 dni i nie mam objawów odstawienia. To jest kwestia osobnicza czy jest jakimś jebanym terminatorem?
Ja też tak mam, potrafie walić po 3 miesiące po 1-3mg dziennie i zero efektów ubocznych a jak brałem lorafen to po miesiącu brania 1mg i odstawienia musiałem wyjść z domu w długich dresach bluzie i kurtce jak było 20-25stopni a i tak mi było zimno

Więc pewnie to zależy od czegoś w organizmie ale nie odpowiem ci czemu może akurat ta część którą rozrusza tam w tych receptorach (nie znam się na tym bo zapomniałem) jest jakoś słabo aktywna bez nich i ich nie potrzebuje po odstawieniu
  • 21 / 3 / 0
Ostatnio trochę nadużywam xanaxu i wczoraj trochę przesadziłem i postanowiłem sobie że będę brał w weekendy zeby wychillowac. Dziś wezmę 3.5 mg może 4, bo jutro wolne. Jak szybko spada tolerancja na alprazolam? Pytam o wasze doświadczenia, żeby teraz za tydzień zarzucić mniej ale nie za mało. Myślicie że np 2 mg za tydzień powinno być spoko czy jednak trochę więcej?
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2023 przez Dmjk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 468 / 177 / 1
Ojj tolerka na benzoski wolno spada i raczej od tak sobie tego nie odstawisz jak takie dawki choć nie opisałeś dokładniej sytuacji
Wszyscy umrzemy to pocieszające
Zablokowany
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.

Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły

Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.