W związku z dłuższym czasem działanie clona robi on większą tolerancję, więc zakładałbym iż przy alprze dawka 0,5mg brana raz w tygodniu nie będzie budować zbyt wysokiej tolerancji. Ale tolerancji nie oszukasz i tak się jakaś zbuduje i po kwartale brania w takim systemie, z działanie zostanie głównie działanie sedatywne. nie polecam.
Generalnie tolerancji na benzo zarówno długo rośnie ale jeszcze dłużej spada, naprawdę długo.
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Sam już kurwa nie wiem bo żeby w ciągu 10dni opierdolić 50 tabletek. I to nie pierwszy raz taka akcja jest. Nie jest ospała jako kierowca prowadzi poprawnie sprawność umysłowo intelektualna bez zastrzeżeń wie jaki jest dzień brak problemów z koordynacją ruchów. Po czym jest miesiąc czasami więcej przerwy i powtórka.
W takie sposób tylko trochę wydłużasz alpry działanie.
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
19 listopada 2023nCuX pisze: Moja dziewczyna jak ma ciężki okres np musi zrobić redukcję etatów wyjebać ludzi z pracy łyka do 5 tabletek xanów po 2mg dziennie to tego kawa energole po czym potrafi odstawić z dnia na dzień takie ciągi w jej wykonaniu trwają do 10 dni i nie mam objawów odstawienia. To jest kwestia osobnicza czy jest jakimś jebanym terminatorem?
Więc pewnie to zależy od czegoś w organizmie ale nie odpowiem ci czemu może akurat ta część którą rozrusza tam w tych receptorach (nie znam się na tym bo zapomniałem) jest jakoś słabo aktywna bez nich i ich nie potrzebuje po odstawieniu
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły
Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka
Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.