Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 2129 / 27 / 0
To samo można by zrobić zalewając tytoń spirytusem i trzymać kilka dni, następnie odparować, aczkolwiek to droższa metoda. W wolnej chwili się w to pobawię, przyda się jako " trening " do przeprowadzania ekstrakcji z sałaty jadowitej którą planuję w wakacje.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 201 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jooseph »
Ekstrakcja przy użyciu alkoholu byłaby jak myślę dużo bardziej wydajna, ale nie mam przez DXM, aż tak źle w głowie poukładane, żeby na tytoń marnować nektar bogów. IMO woda z kranu bardziej się opłaca.
Uwaga! Użytkownik Jooseph nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 27 / 0
@jooseph, czyżbyś coś sugerował ? Deksa jadłem tylko 10 razy :-) Po drugie, z tym spirytusem to tylko takie teoretyczne rozważania ;] Pozdro
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 201 / / 0
Nawet jeśli tak to zabrzmiało to niczego nie sugerowałem. Do tego momentu nawet nie wiedziałem, że jadłeś kaszlaka. A 10 razy... to dużo mniej ode mnie :)
Uwaga! Użytkownik Jooseph nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
Ekstrakcja jak i cały proces muszą odbywać się w ciemności, w przeciwnym wypadku nikotyna przekształci się w kwas nikotynowy, co to jest sprawdźcie sami - parę włókien z fajki(tak 1/4 małej łyżeczki) do szklanki z minimalną ilością wody, na cały dzień na słońcu - to co wyjdzie to smród właśnie tego kwasu. Ciemność, woda, tytoń i robicie coś w chuj mocnego, tak że najtwardsi palacze po tym rzygają, a nowicjusze po jednym buchu mają nudności jak po pierwszym razie z mocnym opiatem.
Pozdrawiam
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 201 / / 0
Ja wykonywałem ekstrakcje w ciemnej kuchni, światło jedynie wpadało z pokoju przez drzwi... Do tego w garnuszku raczej panował całkowity mrok, więc było ok.
  • 3 / / 0
Ja zrobiłem podobny przepis chyba zadziała noe Testowałem masz przepis na nikotyne w płynie

Metoda na otrzymanie nikotyny z tytoniu.

Sposób ten polega na wydobyciu nikotyny z tytoniu.Chodzi o to aby gotować tytoń wyjąć liście a następnie odparować wodę żeby została sama nikotyna.Zrobiłem ten przepis z jakiegoś przepisu z jakiejś zagranicznej strony i zmieniłem go aby było więcej proc nikotyny

Podczas produkcji mogą wystąpić lekko trujące opary należy przygotowywać nad wożu .
Ochrona oczu oraz maska na usta chyba trzeba

Przepis:

1 Wlej trochę wody do garnka  lej mniej niz masz tytoniu to  szybciej  odparuje.

2 Wsyp tytoń do garnka.

3 Gotuj dopóki nie zacznie parować.

4 wylej wywar do do kubka lub innego naczynia Używając sitka aby nie wpadł tytoń.

==========================

5 Wlewasz zawartość do garnka  kolejny raz.

W tej substancji którą wlałeś/aś jest woda z nikotyną .

6
Teraz musisz gotować miksturę do maks 120 stopni.Nie Gotuj powyżej 120 bo wyparuje nikotyna.

7
Gotujesz i co jakiś czas sprawdzasz temperature jeśli jest za gorąca to wyłączasz ogień i czekasz aż się ochłodzi.

8
Po jakimś czasie woda wyparuje i na dole zostanie nikotyna.
  • 1266 / 319 / 12
@maciusplay042 “chyba zadziała - nie testowałem” %-D

Zdajesz sobie sprawę jakie wynikają zagrożenia przy obcowaniu z nikotyną? Uśredniona dawka śmiertelna dla osoby dorosłej wynosi jakieś >60mg.

Naucz sie najpierw korzystać z bota, ekstrakty nikotyny (dosłownie) pachną śmiercią.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3 / / 0
Ziom zdaje sobie sprawe jakie ro jest trujące i niebezpieczne.W sumie mogłem trochę więcej napisać o tym jakie jest niebezpieczne.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.