Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 81 / 4 / 0
Słuchajcie jak to gowno odstawic biorę ogólnie od czerwca 2 razy 75. Parę dni teraz brałem 225 mg dziennie. Nie chcę mieć objawow odstawiennych a chce jak najszybciej zejść bo mi szkodzi

przeniesiono do odpowiedniego wątku - detronizator
  • 507 / 194 / 1
Bardzo mała dawka,ja bym odstawiał od razu,a jak sie boisz to zostaw na jakis czas jedna tabse

Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / 4 / 0
Czy klon lub alprazolam niwelują objawy odstawienne pregi?

• 927 / 288 / 5
Trochę tak ale no z benzo gorzej się schodzi niż z pregi (no i dłużej). Ale tak, doraźnie jak najbardziej podczas odstawiania pregi możesz się poratować clonem. (alprą raczej nie). Jeżeli masz dostęp to bromazepam no i diazepam również profilem pasują.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 351 / 112 / 0
Mi tam relanium wręcz utrudniało schodzenie z pregi. Przez już totalną amotywację po benzo dostawałem jeszcze więcej depresji i poczucia bycia zerem. Relka pomogła mi jedynie "lepiej" przespać noc wzięta wieczorem, ale tylko raz, bo przez to co napisałem powyżej, darowałem sobie benzo.
  • 761 / 105 / 0
Takie pytanie. Czym zbić bóle neuropatycze schodząc z Pregi. Dostałem to od lekarza właasnie na to. Słabo pomaga a ja nie chcem już tego brać. Dodam że biorę Clona na padaczkę zamierzam w następnym tygodniu iść na terapię. Dziś jeszcze zjadłem 75 rano. Ale już wieczorem nie chce. Mam naurovit. Coś się może jeszcze przydać czy czas tylko ?
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 288 / 5
@Palkrolik gabapentynę powinno się dać (raczej w dużych dawkach). ketamina powinna też pomóc (ale to działa krótko).
Ale ja bym nie odpuszczał tej pregabaliny, nic lepszego nie dostaniesz, zrób sobie drug holiday i potem wróć do niej, 300mg+ powinno działać jakoś.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 761 / 105 / 0
@Detronizator2

Tylko ona jebie mi po jelitach a i tak mam polipatowosc. i nie fajnie trochę jest. W poniedziałek jadę na 8-9 tygodni terapi. Może tam coś poradzą. Ja i tak biorę Clona na padaczkę 2 mg. ( będę musiał przepemycic. I dopiero jak odpocznę może będę się zastanawiał nad inną substancja. To jednak sugerując się twoją wypowiedzią będę brał ta 150 per day. Zero alko, Terapia a potem zastanowię się nad klonem. Nawet gdzieś na innym forum wyczytałem że ludzie biorą tego Clona na padaczkę( jedna babka z jakimś dodatkowym lekiem). A ja powtarzam po raz enty. Nie chcem brać walproinianow. Dzięki za odpowiedź szybką
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 132 / 51 / 0
@Palkrolik mi też jebała grubo po jelitach i nabawiłem się zespołu jelita drażliwego, przez jakiś czas musiałem uważać z tym co jem, bo potrafiłem się zbełtać
dodatkowo ten stan wzmagał chętke na piwo i chlałem browary i napoje gazowane więcej niż powinienem
  • 107 / 13 / 0
Sprobojcie chlorprotiksen przy odstawianiu. Uspokaja, znosi drazliwosc, dziala nasennie, daje troszke opiatowego ciepelka.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.