Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 555 / 2
Oj @GermanskiOprawca nie mam pojęcia jakie proporcje, ale pomysł niezły.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 266 / 0
Ok jebłem sobie właśnie wiśniowy sunifiram xD bardzo smaczny, mniej pali w nosek, ale spływ dalej wyrazny xD

Uczucie lepsze niz te ketonowe śmieci + samo zdrowie dla mózgu 🌞🌞

Dość dużo trza tego sypnac, dalem na oko tym razem 2:1 suni/aromat. Potem na wadze sprawdzę.
  • 287 / 140 / 0
best 4 notropy?
  • 2 / / 0
Witam,
To moja pierwsza wiadomość na forum.
Chciałem zapytać czy miks:
Piracetam+L-Dopa+Segan ma sens i jest bezpieczny ?
Czy do tego można popalać marihuanę?
  • 989 / 266 / 0
Halooooo.

Daję info, bo ze swojego nootropowego stacku:

(mg)
noopept 50 - 50 - 50
sunifiram 70 - 70 - 70
modafinil 200 - 0 - 0
ALCAR 600 - 600 - 600

Zjechałem tak:

modafinil 2 x 200mg co 6h

Pamięć leci dalej w górę, koncentracja również. Zjechałem ponadto z wenlafaksyną z 375mg/d na 300 i rozważam 225mg.

Chyba u mnie pozostała kwestia wyrównania dopaminki i będzie cacy. Lekarz zwiększył również amisulpryd z 2 x 100mg na 2 x 200mg.
  • 155 / 45 / 0
@GermanskiOprawca
Masz zawyżoną dopaminę? Taka dawka amisulprydu już dopaminy nie pobudza, a blokuje.
Nie ma, że za mocno.
  • 989 / 266 / 0
@lesdoxem

Zaniżoną, ale lekarz kazał tyle brać.

Lepiej się czuję też na wyższej dawce.
  • 2933 / 1591 / 35
29 kwietnia 20235matrix pisze:
best 4 notropy?
Z natury:
Zeń szeń, przegorzany, portulaca oleracea portulaka pospolita warzywna, cath edulis/ephedra sinica.
Z syntetyków fl modafinil, cypenamina,fenylopiracetam,sunifiram, TAK 653
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 2933 / 1591 / 35
Ciekawe z natury o ile mają dobrych producentów są sok z noni oraz figi pospolite.
Dawkowanie 1 figa suszona każdego dnia maks dwie oraz 2 lub 3 łyżki stołowe soku z noni.
Razem daje to efekty. Noni w małej dawce działa blokując dopaminę ale w większej następuję jej wzrost.
Następuje wzrost motywacji,energii i wytrzymałość a nawet chęć na pracę.
Jednak minus cena bo jednak dobre produkty sporo kosztują oraz smak owocu noni zwany wymiotnym owocem.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1 / / 0
Co powiecie na taki mix? Modafinil+sunifram+cholina+kofeina

Potrzebuję brać coś tylko doraźnie 2x w tygodniu jak potrzebuje zajebać nockę gdzie będę potrzebował giga focusu do robienia różnych projektów. Brałem już modafinil solo ale to dla mnie za mało. Nie wiem też w jakich dawkach taki mix sobie brać żeby nie przesadzić ale żeby był dobry focus+motywacja+ jakieś tam pobudzenie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.