Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 107 / 13 / 0
Czy na pewno lek nie spowoduje objawow odstawiennych po zaprzestaniu? Czytalam ze nie, ale wole jeszcze raz sprawdzic.
  • 445 / 18 / 0
Jak porównujecie dzialanie hydro i prometazyny ? Biorąc hydroksyzyne lata temu mam wrazenie, że działała bardziej zamulająco niz promka, ktora troche bardziej działała w tle. No i ceny diphegranu sa po prostu chore.
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 132 / 51 / 0
@goDrut dzięki za słowa otuchy, na dzień dzisiejszy większość objawów ustąpiła i faktycznie teraz widzę, że tamtego pamiętnego dnia po prostu sobie za dużo nawkręcałem w stanie lękowym i mi sie "zawiesiło" utrwalając we łbie doświadczenie
  • 1 / / 0
24 stycznia 2006sieka pisze:
Na mnie to nie dziala,raz dostalem w dupe,jak sie kawa przechlalem(pierdolnolem kufelek0,5 z 20 lyzeczek),to bylo glupie z mojej strony,ale bez kitu sie zmajtalem,ze zawalu dostane....zastrzyk bolal,oj bolal,ale poza tym nic

Mimo tego znam osobe,ktora jak przyjela to dodupnie to ja ostro shalunilo.....ale jak ona twierdzi:musi byc dodupnie,bo tabletki,czy kropelki to nie dzialaja wogole
Jak to dodupnie? zwykłe tabletki Hydroxyzinum adamed 25mg doodbytniczo, czy co masz na myśli?
  • 136 / 11 / 0
Myślicie że rodzinny mi przepisze hydro, jeśli nie mam jej w historii recept?
Czy mocno rośnie tolerancja, jakbym bral codziennie na sen?
  • 364 / 109 / 0
Raczej wypisze , hydro to nawet na receptomatach bez problemu wypisują , mój ziomek to jak ogarnia przez neta receptę dostaje 6 paczek (25 mg)
"Life pain always sexy"
  • 633 / 153 / 0
Hydro to nie benzo, bez paniki. Przy tym, że doksy jest dostępna w każdej aptece, nie widzę problemu.
Czy ktoś z Was porównywał jedną substancję z drugą w praktyce?
@SAIGRY Sprawdż Noctis NOC.
https://gemini.pl/poradnik/artykul/zadb ... zsennosci/
  • 3245 / 617 / 0
@SAIGRY

To jest bezpieczny lek bez restrykcji, tyle że bez recepty nie kupisz w aptece, proś o VP, bo edamed i espefa są jakby słabsze, już ktoś pisał o tym chyba nawet w tym wątku, ja dostaję od psychiatry 5 paczek 25mg, i mógłbym jeszcze u rodzinnego, ale nie chcę scen robić.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
W dupę ostatnio dostałem zastrzyk z hydrox. Bo byłem za nerwowy zadzwoniłem po pogotowie i przyjechali z pałami. Zastrzyk w dupsko i nara.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Ja też miałem 2-3 razy na pogotowiu zastrzyk na dodatek do leku rozkurczowego na nerwobóle w klacie.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.