4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
Można.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Można to wiem, ale czy smak bedzie znosny do picia albo czy wiekzych obrazen na np, zebach od tego duzo nie bedzie niz po snifach
  • 158 / 45 / 0
@CpamZycieiMefedron Bez sensu moim zdaniem, bo herbata będzie niesmaczna, a ponadto jak sam słusznie zauważyłeś mefedron w najlepszym wypadku ma działanie neutralne na zęby. Ja sam jak piłem klefa czy metafedron to rozpuszczałem w małej ilości soku na jeden łyk i potem od razu popijałem wodą, żeby wypłukać usta.
  • 506 / 118 / 0
Normalnie ci się rozpuści i mozesz wypic/polknąć. Jak coś to tylko nie wal tego IV, niezależnie co dodasz to herbata w żadnym razie nie nadaje się do iniekcji xD (wole to wyraźnie napisac biorąc pod uwagę jakich mamy asów na forum xD)
  • 177 / 6 / 0
Jaki zachować odstęp między dawkami donosowowymi ?
  • 4894 / 853 / 0
Najlepiej walić następna kreskę dopiero jak pierwsza całkiem zejdzie i powoli wjeżdża smuteczek, serio. Mówię to z własnego doświadczenia, wiem że trudno się powstrzymać ale jak dorzucamy kolejne gdzie poprzednia Nie przestała na dobre działać to efekt się kumuluje, zwala większą i porycie większe.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 36 / 0
@serotoninowy
Lool myślałem, że tylko ja tak robiłem :D

To jest moim zdaniem najlepszy sposób brania mefa, czy tych anologów mewy.
Schodzi całkowicie pojawia się depresja, nagle kontra i jest pięknie.
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 177 / 6 / 0
W FAQ na forum jest czas działania 2-5h, ja mam wrażenie że po małej 1h już puszcza i zostaje pusta stymulacji...

Jak u was to wygląda ?
  • 3455 / 555 / 2
U mnie (małopolskie, Kęty) przyszedł mefedron przemycany z Czech, a w Czechach z Chin. Kryształ, długie igiełki. Trzyma osiem godzin, euforia pierwsze paski godzina czterdzieści pięć minut. Szczurki po 75 mg. Naprawdę kosa.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
Jak trzyma 8h to na pewno nie jest to mefedron :korposzczur:

@Wariat99 najlepszy sposób na uniknięcie potężnej zwały, porycia i depresji :)

@xqzw bo tak jest, zostaje ta pusta stymulacja jeszcze na godzinkę gdzieś, najlepiej poczekac aż puści i dopiero następny lajn.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.