Biliscie sie kiedys spaleni ? Jak to wplywa na potencjal do walki ? Wiadomo ze najlepiej by byc trzezwym i wypoczetym ale male ilosci chyba nie powinny uposledzac motoryki ani rekacji .
Ja stary zjarany nie potrafię wycisnąć na sztange głupich 80kg, także nie ma opcji żeby mi przyszło do głowy się z kimś bić.
A to że byś go pobił, to by nic ci nie dało.Ja np miałbym wyrzuty sumienia.
No chyba, że by ktoś mnie bardzo ale to bardzo wkurwił.
marihuana jest w miarę tania ponieważ jest to koszt między 30-40zł od grama.
Szczegolnie mam na mysli mlode osoby i od czego mniej wiecej zalezy jak dana osoba reaguje.
Kto po marihuanie bedzie smutny a kto szczesliwszy?
Jeśli chcesz mieć dobrą fazę to zadbaj o to, żeby środowisko w którym jarasz było komfortowe dla ciebie i bezpieczne. Jeśli będziesz palił z kimś to lepiej, żeby pierwszy raz też był z kimś zaufanym kogo lubisz.
Wiele razy łamałem te zasady i się kończyło paranojami i bad tripem. Na szczęście łączyło to się z wyciąganiem lekcji na różne temat różnych spraw ale co się lęku najadłem to moje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.