Biliscie sie kiedys spaleni ? Jak to wplywa na potencjal do walki ? Wiadomo ze najlepiej by byc trzezwym i wypoczetym ale male ilosci chyba nie powinny uposledzac motoryki ani rekacji .
Ja stary zjarany nie potrafię wycisnąć na sztange głupich 80kg, także nie ma opcji żeby mi przyszło do głowy się z kimś bić.
A to że byś go pobił, to by nic ci nie dało.Ja np miałbym wyrzuty sumienia.
No chyba, że by ktoś mnie bardzo ale to bardzo wkurwił.
marihuana jest w miarę tania ponieważ jest to koszt między 30-40zł od grama.
Szczegolnie mam na mysli mlode osoby i od czego mniej wiecej zalezy jak dana osoba reaguje.
Kto po marihuanie bedzie smutny a kto szczesliwszy?
Jeśli chcesz mieć dobrą fazę to zadbaj o to, żeby środowisko w którym jarasz było komfortowe dla ciebie i bezpieczne. Jeśli będziesz palił z kimś to lepiej, żeby pierwszy raz też był z kimś zaufanym kogo lubisz.
Wiele razy łamałem te zasady i się kończyło paranojami i bad tripem. Na szczęście łączyło to się z wyciąganiem lekcji na różne temat różnych spraw ale co się lęku najadłem to moje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.