Biliscie sie kiedys spaleni ? Jak to wplywa na potencjal do walki ? Wiadomo ze najlepiej by byc trzezwym i wypoczetym ale male ilosci chyba nie powinny uposledzac motoryki ani rekacji .
Ja stary zjarany nie potrafię wycisnąć na sztange głupich 80kg, także nie ma opcji żeby mi przyszło do głowy się z kimś bić.
A to że byś go pobił, to by nic ci nie dało.Ja np miałbym wyrzuty sumienia.
No chyba, że by ktoś mnie bardzo ale to bardzo wkurwił.
marihuana jest w miarę tania ponieważ jest to koszt między 30-40zł od grama.
Szczegolnie mam na mysli mlode osoby i od czego mniej wiecej zalezy jak dana osoba reaguje.
Kto po marihuanie bedzie smutny a kto szczesliwszy?
Jeśli chcesz mieć dobrą fazę to zadbaj o to, żeby środowisko w którym jarasz było komfortowe dla ciebie i bezpieczne. Jeśli będziesz palił z kimś to lepiej, żeby pierwszy raz też był z kimś zaufanym kogo lubisz.
Wiele razy łamałem te zasady i się kończyło paranojami i bad tripem. Na szczęście łączyło to się z wyciąganiem lekcji na różne temat różnych spraw ale co się lęku najadłem to moje
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.