SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Czasem odczuwam lęk i w czasie kuracji też go czuje, nie wiem czy nasila się przy leczeniu czy przez leczenie, jest możliwość iż ten lek wprowadza taki skutek uboczny?
Czasem również mam problemy z oddychaniem na co lekarz mi nie chce nic przepisać i czuje się lekko przyparty do muru.
Od 30.01
Wcześniej dawkowanie 5-10-20-30. Łącznie 42 dzień.
Do 2.03 od 30.01 wprowadzanie wspierane Zomirenem SR
1mg - 2 tygodnie - 0.5mg - 1 tydzień i 0.25mg tydzień potem odstawienie.
Po 2 tygodniach brania Zomirenu i dojściu do 20mg seronilu dostałem ataku paniki następnie 4 dni depresji przeleżanej w łóżku, wzmożone lęki, bezsenność, jadłowstręt -potem powstalem i w miarę ustępującym objawom depresji zostało zastąpione to akatazja, niemożliwością usiedzenia w miejscu, ciągłym chodzeniem, zaburzeniami równowagi, zawroty głowy. Jednak wszystko przeszło po około 2 tygodniach i czułem się w miarę okej. Teraz pytanie
Aktualnie biorę Seronil 40mg od 25 lutego, czyli 15 dzień dzisiaj. A od 7 marca nastąpiło pogorszenie bardzo wzmożone lęki, depresja, jadłowstręt, dzisiaj po 4 dniach lekka poprawa znowu powstalem i odczuwam podobne objawy jak wyżej, lekka akatazja ciężko usiedzieć w miejscu, depresja jakby lekko przechodzi, można by powiedzieć ze mam deja vu. Myślicie, że znowu dostałem zjazdu po podniesieniu dawki i tez wszystko minie?
Czy pregabalina stosowana 75mg-0-0 pomoże przez kilka dni przetrwać to wkręcanie Seronilu? O ile to jego zasługa
Fuzja - 909
Jak wygląda odstawienie dawki 40mg??
Jakich objaw sie spodziewac i czy da się porównać je do np odstawiania pregabaliny?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Zwierzęta spożywają alkohol częściej, niż nam się wydaje
Spożycie alkoholu wśród zwierząt jest bardziej rozpowszechnione, niż sądzimy – uważają naukowcy w University of Exeter, University of Calgary i College of Central Florida. Przypominają oni, że etanol jest obecny niemal w każdym ekosystemie, należy więc przyjąć, że prawdopodobnie jest regularnie spożywany przez większość zwierząt odżywiających się owocami i nektarem. Swoje wnioski uczeni opublikowali na łamach pisma Trends in Ecology & Evolution.
Marihuana rekreacyjna na Florydzie pozostanie nielegalna, w referendum zabrakło 3%
Marihuana rekreacyjna na Florydzie nadal będzie nielegalna pomimo, że za jej legalizacją dla osób powyżej 21 roku życia opowiedziało się 57% głosujących. Referendum odbyło się w ramach wyborów prezydenckich. Co ciekawe za liberalizacją prawa konopnego głosował będący Republikaninem Donald Trump, który udział w wyborach brał właśnie na Florydzie. Jest to o tyle ciekawe, że gubernator stanu Ron DeSantisa i przywódcy Republikanów z Florydy byli przeciwni zmianom i wydali na kampanie przeciwko legalizacji zioła wiele milionów dolarów. „Legalna marihuana to jedynie zyski dla korporacji i smród marihuany na ulicach.” – twierdzi DeSantis.
Pierwszy krok do legalizacji marihuany? Posłowie koalicji powołali zespół w Sejmie
Ryszard Petru i Klaudia Jachira pokierują specjalnym zespołem, który zajmie się depenalizacją posiadania niewielkich ilości konopi – dowiedziała się „Rzeczpospolita”. O swoich planach informują póki co oszczędnie.