Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Wycięty off-topic / 909
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Nie znam nikogo, kto wyszedłby na plus w takiej sytuacji. Czasem coś wpadnie ale w końcowym bilansie zawsze straty i długi.
Ziomek raz wyjebał 33k eurasów, kręcąc po 10 chyba. Cztery czy pięć godzin później pytał czy mam 50 pożyczyć
Emocje przychodzą następnego dnia na zwale i jest meeeega moralniak+poczucie, że jest się debilem i wywaliło się oszczędzany skrupulatnie hajs.
-no średnio idzie...
-średnio?
-nooo, wiesz kurwa, już bez takiego farta... minus 150 jestem, miałbyś 20 w gotówce pożyczyć to skoczę na piętro nam ogarnąć fetkę i sie odegramy
Mając w kieszeni ostatnie 20zl i będąc w stanie gruboporobiwszym pomyślałem sobie - achuj… czemu nie…
Nie jestem w stanie dokładnie określić o której tam wszedłem (było ciemno jeszcze) ale SIEDZIAŁEM TAM DO JEBANEJ 16 PO POŁUDNIU
Nie mam pojęcia jak to się stało ale z 20zl w kulminacyjny momencie zrobiłem ok 4000zl. Grałem jak pojebany na wszystkich rodzajach owocowkach i roletach. Taki sztos i euforia w bani, ze w pewnym momencie grałem na 3 automatach naraz. Wychodzilem tylko na zewnątrz pare razy się odlać i po setki do monopolu lokalni menele to patrzyli na mnie jak na kosmitę
Oczywiście wyszedłem z niczym, teoretycznie przejrbałem wtedy tylko ostatnie 20zl ale dopiero jak rano się obudziłem to do mnie dotarło co się odjebalo. Szkoda bo bylem mały gnój jeszcze wtedy za to sianko mógłbym sobie kupić np jakiegoś gruza i pospłacać wszystkie długi, jeszcze by mi starczyło na paczkę fajek. No ale chuj żyje się dalej fuck The system
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Koniec e-wizyt na medyczną marihuanę. Polski rząd zaostrza przepisy dotyczące medycznej marihuany.
Minister Zdrowia Izabela Leszczyna podpisała rozporządzenie zaostrzające przepisy dotyczące medycznej marihuany w Polsce. Nowe regulacje wymagają osobistego badania pacjenta przed wystawieniem recepty na substancje kontrolowane, co oznacza koniec e-wizyt na medyczną marihuanę w prywatnych klinikach konopnych. Nowe przepisy mocno uderzają w branżę oraz pacjentów, zwłaszcza niemobilnych, ograniczając dostęp do potrzebnego leczenia.
"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko
Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.
Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech rozdaje własnoręcznie wyhodowany susz
Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech: Mała miejscowość w Dolnej Saksonii zapisuje się na kartach historii jako pierwsze miejsce w Niemczech, gdzie członkowie klubu „Cannabis Social Club” (CSC) mogli legalnie odebrać samodzielnie wyhodowaną marihuanę. Wydarzenie to jest teraz szeroko komentowane jako pierwszy w Niemczech przypadek legalnego udostępnienia marihuany poza celami medycznymi.