Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
The body or a conscious mind'
teoria głosi, że zadziała, bo bazuje na imao. A jak praktyka?
ni chuj nie chcę tego palić, a towaru szkoda...
da radę dojeść jakieś imao na własną rękę?
changa swoją inwazyjnoscią płucną wyleczyła mnie z palenia czegokolwiek, w tym samej siebie.
Zjem i 0,5g - warto kosztem dłuższego działania. Spalałem i tak ponad 0,2 na raz.
kilka lat temu spróbowałem changi, ale komary na dzialce przerwaly efekt...
Teraz pracuję w Holandii, do smartshopa chcę sie udac z pelna wiedzą, wiec moze poradzicie
Do changi potrzebuje sproszkowany extrakt z DMT, ktory moge zdobyc z mimosy (ze 100g mialu wyjdzie 1g?) filmiki sa na youtubie wiec sobie chyba z tym procesem poradzę.
Do tego potrzebuje mao, czyli jakis drug (ktory bez dodatkow nie zadziala) rozumiem ze to harmalina z ktorej tez potrzebuje ekstrakt, moge zakupic liscie Banisteriopsis caapi i przeprowdzic ekstrakcję.
Widze tez ze sa gotowe ekstrakty (Pure B. caapi Vine Extract) w formie plynu.
Potrzebuję rownież ziola dla podbicia fazy oraz lagodniejszego smaku np niebieski aloes, Passionflower, mullein
Glownie moja wiedze czerpie z tej stronki realitysandwich.com/changa-guide/
on tu uzyl takich skladnikow:
250 mg harmalas (extracted from Syrian rue seeds or B. caapi vine.)
1g DMT
750mg herbs
30-45 mL solvent (e.g. methanol, isopropyl alcohol, or 80%+ high-purity ethanol)
i tak widze swoja wizyty w sklepie, tez chce zrobic mieszanke 1:1
- Jurema mimoza w formie proszku
- przygotowany ekstrakt z caapi (gestosc 1ml bedzie sie rowna 1g ?)
- niebieski aloes, Passionflower, mullein
bedzie git ? czy cos pominalem ? moze jakis skladnik powiniennem wymienic ?
z góry dziękuję za pomoc :))
Generalnie dajesz 1:1 substancji psychoaktywnych i materiału roślinnego czyli 1.250g obu w tym przypadku.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?