29 stycznia 2023essen pisze:29 stycznia 2023tramalowysong pisze: ponoć 1mg eti = 10mg diazu
Też to widziałem ale jakoś po zjedzeniu obu benzosow w tych dawkach mam inne wrażenia.
Diazepam mnie jakoś lepiej robi. Eufo, trochę kręci się w głowie ale przyjemnie, nie muli.
A po tym eti to jak wchodzi to zimne ręce, czasem pikawa szybciej biję. Jest jakaś zmiana percepcji ale nie jak benzo spizganie.
Może trzeba zeżreć 1,5mg albo 2mg na raz i zobaczyć. Tylko czy jak zjem 2mg na raz to czy mnie nie odetnie? Tego bym nie chcial
Mikołaj Jaska
Lepiej chyba pierdolnąć od razu niż dokładać
Zdecydoeanie lepiej załadować od razu całość. Jest to bardzo subtelne benzo. Do siedzenie w domu, czy przed kompem nie ma co się spodziewac cudów. Warto spróbować do sytuacji stresującej.
Mikołaj Jaska
Ja np. po zjedzeniu od 5 do ok 30min mam zimne dlonie(pewnie ciśnienie rosnie) i dziwne uczucie na bani.
Nie miałem tak przy spożywaniu innych benzosow.
Nigdy nie mialem jakieś niekomfortowej sytuacji podczas ładowania. Jedynie gdy przedobrzyłem robiło się sennie. Ale nie wydajei się, by zimne dłonie miały związek z benzo. Ja mam generalnie zimne dłonie, nawet mi kiedyś dermatolog powiedział, że to się jakoś nazywa.
Mikołaj Jaska
Przedwczoraj o godzinie 15:00 wziąłem 2mg i... no właśnie. Nic. Ale to dosłownie nic. Nawet spać mi się nie zachciało.
Odczekałem 3 dni i zrobiłem to samo, tym razem o 19:00, bo chciałem się trochę wyspać. Zasnąłem o 01:00, nie odczułem dosłownie żadnych efektów, o których się tutaj tyle naczytałem.
Jeśli chodzi o GABA, to nigdy nie brałem żadnych benzodiazepin ani ich pochodnych, alkoholu nie miałem nigdy w ustach.
Na co dzień przyjmuję leki - escitalopram w dawce 10mg i kwetiapinę w dawce 50mg.
I tu moje pytanie - czy trafiłem na jakieś badziewie? To mój pierwszy post i chyba nie mogę mówić, skąd kupiłem, ale to takie malutkie tabletki, dzielone na dwa. Ponoć lepszy jest proszek, ale nie mam pojęcia skąd to ogarnąć i po drugie wiem, że rozpuszcza się to w alkoholu etylowym, a tego z różnych względów nie wezmę do ust..
Trochę nie wiem, co robić, czy zwiększyć dawkę, czy wywalić to do kibla i poszukać czegoś innego, czy może po nieudanym eksperymencie z RC dać sobie z tym spokój.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu
Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.
Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"
Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.
Bolesław Piecha: alkohol powinien być sprzedawany tylko od 10 do 22. Akcyza "może być wyższa"
W opinii byłego ministra zdrowia Bolesława Piechy, akcyza na alkohol "może być wyższa". Twierdzi, że dla dobra społeczeństwa napoje wyskokowe powinny być sprzedawane jedynie przez 12 godzin w ciągu doby. - Nikt rozsądny nie kupuje z jakieś bardzo ważnej okazji alkoholu po godzinie 23.00 - mówił w "Protokole Rozbieżności w TVP3 Katowice poseł PiS.