Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 16 / 0
Planuje tak powoli zakupić sobie znowu clona i dorzucić tylko połóweczke tablety będąc pod wpływem działania 4CMC. Myśle że faza może być bardzo OK. Bardziej pod koniec działania klefu aby nie popsuć początkowej fazy 😉
Fatal Error.
  • 10 / / 0
Pierwsza zabawa z clonazolamem od 3 lat skonczyla sie opierdoleniem 5mg i totalnym blackoutem. Cudem jest to że nie odjebalem nic glupiego prosze uważajcie z tą substancją było pięknie ale do czasu.
  • 445 / 18 / 0
Jak sprawuje się sort w kolorze seledynowym? Jest to siekiera dla samobójców, czy można wziąść mała dawkę i funkcjonować? Fajnie jakby się ktoś wypowiedział.
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 199 / 16 / 0
SlawomirAnonim mocne rc benzo. Pół tablety już dobrze czesze bynajmniej mnie osobe bez tolerki 🙃
Najlepiej wziąć sobie 1 tabse a reszte schować gdzies daleko wtedy nie ma ryzyka opierdolenia wiekszej ilosci.
Fatal Error.
  • 443 / 13 / 0
@SlawomirAnonim w kolorze seledynowym to mało szczegółowo ? W sensie skąd ?
  • 4894 / 853 / 0
Przede wszystkim to mowa o pillsach czy o prochu?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 445 / 18 / 0
Pillsy 0,6 mg w kolorze seledynowym od vendora na B . Na pierwszy raz chce wziąść pół pillsa, czyli 0,3
Mikołaj Jaska
  • 566 / 29 / 0
17 stycznia 2023SlawomirAnonim pisze:
Jak sprawuje się sort w kolorze seledynowym? Jest to siekiera dla samobójców, czy można wziąść mała dawkę i funkcjonować? Fajnie jakby się ktoś wypowiedział.
Ogólnie to nie wiem czy 0.3 to nie za dużo jak nie masz tolerki. To zalezy, czy chcesz rozgonić chmury czy chcesz chodzić z bananem na twarzy przez parę h i nic nie pamiętać xd
rchiro the best
  • 445 / 18 / 0
@drpepper
Chodzi mi o dobry nastrój, nie o ciężką bombę. Z flualprazolam em zrobiłem podobnie. Ćwiartkę 0,25 była już odczuwalna fajnie. A z tego co tu czytam to są to substancje porównywalne mocą. Tolerke mam małą na ten moment. Nie jest na pewno zerowa
Mikołaj Jaska
  • 389 / 99 / 4
Miałem ostatnio trochę do czynienia z aptecznymi benzo, bo chciałem powtórzyć euforyczne przeżycia z rc-klonem za czasów jego legalności i moje próby okazały się nieco rozczarowujące. Która z dostępnych w obrocie aptecznym benzodiazepin najbardziej przypomina klonazolam? Oczywistą odpowiedzią wydaje się klonazepam, ale brakuje mi w nim czegoś. Jaki apteczny lek (lub może kombinacja dwóch leków) jest w waszej opinii najbardziej zbliżony profilem działania do klonazolamu?
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.