Próbowaliście się kiedykolwiek uczyć po oksykodonie? Ja np dziś zarzuciłam 30mg na uczenie się do egzaminu bo bez tego to porażka, w ogóle zasiąść nie mogę do tego (jeszcze fakt, że temat angielskiej literatury nie jest dla mnie zbyt ciekawy).
Czekam na opowieści i propozycje
Usunięcie oczojebnego koloru - D5
I thought I was someone else, someone good
Obecnie nie biorę i zaliczenia czy egzaminy też zdaję ale ledwo co na trójkach czy tam trzy i pół. Jeszcze mam kilka egzaminów które będę na czysto zdawał, także będę miał porównanie. Sesja z opioidami vs sesja bez.
Fuzja - D5
Proszę o scalenie.
Uważam, że duży wpływ ma tolerancja na opioidy odnośnie nauki.
Ja będąc w ciągu na kodeinie gdzie brałem dawki rzędu 750-1000mg, do nauki brałem te 750mg i mnie lekko to smyrało, zwiększało motywację i skupienie. Branie z kolei mniejszych dawek,jakieś 400,500 czy 600 nie zadowalało mnie, wkurwiało, i byłem mniej skłonny do nauki.
Osoba , która nie ma tolerancji bądź niską, nie jest w ciągu, biorąc 750mg to się tak ugrzeje, że nauka to będzie ostatnie co będzie chciała robić.
Także dawka jest bardzo ważna, żeby lekko posmyrało, więcej motywacji, ale nie ujebanie się i noddowanie przed książką/laptopem.
Języku francuski, nadchodzę %-)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.