Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 701 / 318 / 0
Co was klepnie najmocniej ? Lufka ? Bongo ? Wiadro ? Waporyzator ? Doustnie ?
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 59 / 10 / 0
Na mnie wodospad i bongo działają najmocniej, pewnie dlatego ze cały dym idzie w jednym buchu hehe pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik ziomekzlomek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4482 / 712 / 2198
@Krzysiu86Dr Waporyzator względnie okej, jak mocniejszy towar, to nawet z lufy potrafił fajnie robić. Jak byłem zmęczony, to zawsze lufa (mniejsze ryzyko bad tripa, a przy okazji jakaś kontrola), bo mogę zapalić strzała i potem kolejnego macha.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 139 / 30 / 0
Lubię ciastka. Taka piz*a po nich trwa pół dnia. Jak chce świeżego efektu, to lufka - wtedy mogę normalnie funkcjonować.
  • 29 / 1 / 0
najwieksza pizda zdecydowanie po ciastkach ale najbardziej lubie sobie przykopcic giga blancika ewentualnie bongo wiadro i jest super
  • 516 / 111 / 7
Ulubiony to zdecydowanie lufa można fajnie kontrolować dawkowanie żeby było tak w sam raz a najmocniej bongo ale nie próbowałem ciastek nigdy
  • 701 / 318 / 0
Próbowałem kiedyś ciastek z mj.. niezłe pierdolnięcie było.. a to dlatego że z opóźniaczem działa i jadłem te ciasteczka i nic nie czułem, myślałem że to jakaś lipa a po godzinie nie wiedziałem jak się nazywam i śmiałem się chuj wie z czego. Na auto pilocie położyłem się do łóżka, cały świat mi wirował w głowie, nie byłem w stanie już wstać z łóżka. Osobiście, na co dzień używam waporyzatora Fenix mini, najbardziej wydajny sprzęt, nic się nie marnuję, na efekty muszę czekać 8 minut. Zawsze działa, idealnie z zegarkiem :)
Lufka mnie często gryzie w gardło, natomiast z bonga nic nie gryzie, klepie mocno i również 8 minut do efektu. Zauważyłem również że przyjmowanie doustnie działa o wiele dłużej niż zwykłe palenie czy waporyzowanie, minus taki że nie wiesz nigdy ile zjeść ciasteczek, podjadanie nie polecane przeze mnie bo można się zdziwić :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 2532 / 602 / 0
Ta sama ilosc suszu najmocniej z wiadra.Spliff solo mocniej niż wiadro,ale to wiadomo,że więcej trzeba dać.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 598 / 0
Wiadro i edibles to najwieksze killery oczywiscie ale mocno =/= przyjemnie
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 4482 / 712 / 2198
Lufa klasykiem jest, stąd fajnie działa. Ogólnie możliwości lufy są nieograniczone, przez co łatwo można to spalić w plenerze. Nabijasz na hejnał, kitrasz się gdzieś albo stajesz, odpalasz, ściągasz kilka machów i już świat staje się piękniejszy. Wąsa musisz kręcić, bawić się tym, do tego więcej pierdolenia i chyba z punktu ekonomicznego przeszedłem na lufy. Palenie wąsów widziałem tylko wtedy, kiedy było się w większej grupie i miało się na to czas.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.