Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 2535 / 594 / 0
Tak,wiele osób tak ma.Ja to nazywam opio wkurwem XD
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 67 / 0
Ja tak miewam po tramalu jak juz lece któryś dzien z kolei 🤪
czas zwolnić
  • 227 / 76 / 0
W czwartek szykuje mi się melanż z mefedronem i na 90% pewnie też z innymi stimami (pewnie będzie cug i do niedzieli potrwa) na zjazd mogę mieć tabsy oxy 20mg. Ile sobie na okrutny zjazd i bezsenność ogarnąć?
30mg p.o będzie git z 0 tolerancją?

Czy lepiej mst 200 się sprawdzi w podaniu p.o?
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 237 / 4 / 0
Z tego co zauważyłem to sporo osób pisze że oxycontin najlepszy, a jego cena jest sporo wyższa od oxydoloru (na czarnym rynku). Są faktycznie różnice w działaniu czy to tylko siedzi w głowach? Miałem okazję próbować p.o. i donosowo tylko oxydolor 80mg i działanie raczej książkowe w dawkach od 20 mg. Myślę czy by nie dołożyć parę zł i spróbować kiedyś tego oxycontinu ale jak nie ma różnicy to po co przepłacać.

Edit. Dobra już chyba wiem. W przypadku przyjmowania donosowo i oral nie ma różnicy, a chodzi bardziej o przerabianie na iv.
  • 91 / 21 / 0
12 grudnia 2022MefedronowyKoneser pisze:
W czwartek szykuje mi się melanż z mefedronem i na 90% pewnie też z innymi stimami (pewnie będzie cug i do niedzieli potrwa) na zjazd mogę mieć tabsy oxy 20mg. Ile sobie na okrutny zjazd i bezsenność ogarnąć?
30mg p.o będzie git z 0 tolerancją?

Czy lepiej mst 200 się sprawdzi w podaniu p.o?
Oxy czasami działa pobudzająco i euforycznie , szczególnie gdy nie jest się częstym użytkownikiem. Dlatego ja bym wybrał Majkę, co do dawkowania ciężko mi powiedzieć ale celowałbym w 100mg znając mój organizm, gdybym nie miał tolerki. Majka ma silniejsze działanie sedatywne a mniejsze euforyczne. Gdybyś wybrał MST nie zapomnij rozgnieść tabsy przed podaniem.

Generalnie gdy słyszę o pomysłach podania MST p.o to serce mnie się kraja :D Aż trudno mi uwierzyć że kiedyś 200mg iv na dzień nie starczało. Ostatnio znalazłem Targin( oxy+nalokson) zarzuciłem 2x20mg+10mg tak mnie wygrzało że aż byłem w szoku. Koda też już robi w dawkach 200-300mg.

PS. ten Targin raz w akcie desperacji podałem iv efekt był taki że nawet skręt po heroinie tak mnie nie trząchał jedyny plus że pare godzin i wszystko wraca do normy. Ale w pamięci zostanie na długo.
13 grudnia 2022andrzej pisze:
Z tego co zauważyłem to sporo osób pisze że oxycontin najlepszy, a jego cena jest sporo wyższa od oxydoloru (na czarnym rynku). Są faktycznie różnice w działaniu czy to tylko siedzi w głowach? Miałem okazję próbować p.o. i donosowo tylko oxydolor 80mg i działanie raczej książkowe w dawkach od 20 mg. Myślę czy by nie dołożyć parę zł i spróbować kiedyś tego oxycontinu ale jak nie ma różnicy to po co przepłacać.

Edit. Dobra już chyba wiem. W przypadku przyjmowania donosowo i oral nie ma różnicy, a chodzi bardziej o przerabianie na iv.
Zarówno oxycontin jak i oxydolor można przerabiać do IV bez problemu. Z tego co kojarzę to oxydolor nawet łatwiej chyba otoczkę się skrobało.Stosuje się je jako leki zamienne. Mają ten sam skład.
  • 227 / 76 / 0
@Mefistofeles1945 tego ścierwa już nie tykam, meth to jedyny drug, który spłukałem w kiblu(po wyjściu ze szpitala),. Używam tylko koki/mefa/fety.

@KrysztalowyChopak spk, spk, dzk za radę. Ale poczekam na zdanie innych by podjąć ostateczną decyzję co wybrać
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2535 / 594 / 0
Ja bym wrzucił 40mg na zwała.Ew dorzucił jak za mało.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
Nie znam się na opio ale się wypowiem :) @MefedronowyKoneser Na zwala najrozsądniejsze byłoby benzo, lyknalbys sobie takie 2mg klona I elegancko poszedł w kimę. Ale z tego co czytam o opio, jeśli nie masz jak ogarnąć benzo to lepsza będzie majka bo tak jak już ktoś wspomniał bardziej sedatywnie działa, oxy potrafi pobudzić więc to pewnie nie będzie oczekiwany efekt po 3 dniowym ciągu na stimach. Bierz Majkę.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 76 / 0
Skoro piszecie że morfina zamiast oksy to ok. Choć ciekawa sprawa i trochę mnie zaintrygowała że opio na wycieńczeniu po stimach może jeszcze pobudzić zamiast uspać :D

Tylko mam jeszcze pytanie mianowicie będę miał tabsa MST 200 rozkruszyć go i podzielić na 5 czy więcej/mniej części? I walnąć p.o czy donosowo(słyszałem że to bez sensu, ale wolę spytać).
  • 91 / 21 / 0
Ja bym podzielił na 4 części. Myślę że minimum to te 70mg musisz walnąć jak p.o , biodostępność jest niska bo średnio 30 %. Najszybszy efekt osiągniesz zdrapując otoczkę, wkładając tabsa miedzy kartkę, rozgniecenie go, zostawienie na 20-30 min żeby troszkę przeschło, pobawienie się karta żeby zrobić z tego proch i wtedy aplikowanie w bombce lub normalnie do gęby jeśli gorzki smak nie straszny.
Jednak jeśli rozkruszysz albo nawet rozgryziesz na mniejsze fragmenty też będzie dobrze, co najwyżej o 10-15 min wolniej zadziała.

Donosowo nie waliłem MST, myślę że ze względu na wosk nie jest to dobry pomysł gdyż może zapychać nos.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".