Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 66 / 2 / 0
Witam mam nerwice , borykam się z takimi objawiami jak uderzenia gorąca na twarzy mam gorące uszy i twarz ciśnienie jest w normie jak sobie poradzić z tymi , czy są jakieś leki hamujace uderzenia goraca ?
  • 684 / 154 / 1
Postaraj sie zidentyfikowac zrodlo swojego problemu. Jesli nie ma fizycznego zrodla, to problem lezy w naszym sposobie reagowania na sytuacje stresowe, moze byc tak, ze mialas nadmiar stresu. Trzeba to zmienic. Ogolnie sama wiesz najlepiej. W ostatecznosci psychoterapia i psychiatra, ale na poczatek lepiej sprobowac o wlasnych silach.
  • 5801 / 1196 / 43
Nerwica.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 359 / 99 / 0
Miałem podobnie kiedyś w pracy, codziennie. Tylko te uderzenia były zlokalizowane bardziej w klatce piersiowej. Jak wyżej napisane, było to związane ze stresem, a dokładniej u mnie wyszły zaburzenia lękowe, w tym fobia społeczna. Skuteczna okazała się pregabalina w dawce 150 mg.
  • 917 / 235 / 0
Miałem tak samo, teraz biorę Betaloc i zero skoków ciśnienia i uderzeń gorąca. Polecam.
  • 4371 / 702 / 2117
@Jadwiga6677 Masz przepisane jakieś leki na nerwicę? Jakie to leki są? Napisz również zakres dawkowania.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 389 / 99 / 4
Chyba najrozsądniejszym wyjściem jest konsultacja ze specjalistą. Nie wydaje mi się żeby dostępne były leki tę konkretną przypadłość ale z pewnością istnieją leki/terapie pomocne w opanowaniu stresu czy redukcji objawów nerwicy/zaburzeń lękowych.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!