Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 784 / 16 / 0
A jaka dawkę bierzesz i jak długo już?
  • 958 / 175 / 0
@deoodeoo biorę 150mg 33dzien(5tydzień mi leci).
  • 784 / 16 / 0
Ja 100 jakieś 22 dni z początku parę dni 50 ale po piłem ostatnio ostro pewnie trochę zepsułem ale już jest ok mirta mówisz dobra do tego będzie?
  • 958 / 175 / 0
@deoodeoo no mnie osobiście sama fluwoksamina rozleniwia,mówię mnie bo np. zaburzonego wręcz przeciwnie.Po dodaniu mirty jestem nakręcony jak na jakimś wspomagaczu,czasami wręcz wpadam w jakieś stany euforii.
  • 784 / 16 / 0
Okey ogarnę SB i. Zobaczę he

Scalono — CATCHaFALL
27 sierpnia 2022tajemniczy25 pisze:
@deoodeoo no mnie osobiście sama fluwoksamina rozleniwia,mówię mnie bo np. zaburzonego wręcz przeciwnie.Po dodaniu mirty jestem nakręcony jak na jakimś wspomagaczu,czasami wręcz wpadam w jakieś stany euforii.
A jak myslisz ze bylo by lepiej np na 200mg czy siedzieć na 100?
  • 958 / 175 / 0
@deoodeoo ja próbowałem 200mg ale było za mocno,typowe objawy nadmiaru sero:ciągle mdłości,wymioty, dreszcze,potworne bóle głowy
  • 84 / 4 / 0
Siemanko jestem 3 tydz na fluwo z krótką przerwą. Mam pytanko komuś ten lek pomaga , niweluje lęki? Ja do tej pory mam tylko bóle głowy, opuchnięty pod oczami lekko jestem a do tego w dzień straszna zamula a podobno kofeiny na tym leku nie można . Poczekać jeszcze aż się rozkręci czy prosić o zmianę leku?dodam że przeważnie biorę 50 , czasem 75 powinienem brać już 100, jak zacznę 100 może coś się zmienic na lepsze ? Pozdr
  • 784 / 16 / 0
Chyba nie szkodzi brać fluwo 100mg i do tego segan5?
  • 1611 / 1025 / 7
@deoodeoo, no co Ty. Pod żadnym pozorem nie mieszamy ani fluwoksaminy, ani żadnego innego leku z grupy SSRI/SNRI z MAO, którym jest selegilina, bo to proszenie się o wszystkie najgorsze objawy zespołu serotoninowego.
Tak samo wymagana jest przerwa między braniem jednego i drugiego: dwa tygodnie.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 784 / 16 / 0
Jakos nic mi nie jest heh
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.