Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 186 / 36 / 0
Myślę, że @bulku ma rację i czas w końcu ruszyć dupę a nie poszukiwać magicznych pigułek. Ile to już czasu szukasz tego świętego Graala? Jakieś efekty?
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
  • 3245 / 617 / 0
Ja nie wiedziałem o poważniejszych problemach @pauleta1987 myślałem że ot, typowy wątek suplementacyjny ze szczyptą psychologii.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 186 / 36 / 0
To już się ciągnie od dawna. OP powinien już dawno udać się do psychiatry i powiedzieć o swoich problemach i wątpliwościach, a nie szukać pomocy na forum "dla ćpunów", leczyć się samemu miksując randomowe leki i pytać dzisiaj, ile Tramalu dla poprawy aktywności i skupienia. Litości... Ty chcesz naprawić swoje życie i się leczyć, czy budujesz równie pochyłą swojego życia?
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
  • 1461 / 235 / 0
Mi osobiście najlepiej działała na nastrój fluwoksamina, aż chciało mi się śmiać bez powodu czasem.
  • 1223 / 485 / 0
@pauleta1987 Spróbuj baklofenu, mnie on zawsze poprawia nastrój, stosuje go jako zamiennik alkoholu, na przykład w jakiś stresowych sytuacjach kiedy potrzebuje się pokrzepić a nie wypada śmierdzieć gorzałą %-D Ale ty kolego po prostu słuchaj lekarzy, a najlepiej połóż się w jakimś szpitalu lub ośrodku na solidną kuracje. Pozdrawiam.
  • 626 / 121 / 0
@ul On jak spróbuję baclofenu to nas zespamuje na amen tu, odradzam!!!

@pauleta1987 Ja Ci proponuję ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY w szpitalu psychiatrycznym, nie myślałem nad tym? Zachowujesz się jak maniak, NIKT CI TU NIE POMOŻE!!! Przestań wkurwiać ludzi.
  • 3455 / 555 / 2
@pauleta1987

Kapsułki te wychaczysz na allegro szukaj uważnie niektóre są nawet o 20 zł tańsze od rówieśniczek!

5 htp
Tyrozyna
Tryptofan
Tauryna proszek
Gaba
Multivitamine b6 complex kupisz za grosze w aptece

Po jednej kapsułce z każdego środka! Koniecznie po jednej więcej niż jedna tabletka wywołuje ból brzucha i wymioty.

Lepsze samopoczucie i wyspanie z rana.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1461 / 235 / 0
Mi też sertralina już 50 mg szybko podniosła nastrój i w bonusie dała takie przyjemne wyjebanie na wszystko.
  • 3455 / 555 / 2
Magnez.

Ja łykami ten zestaw co napisałem i aż mam rozszerzenie źrenic od serotoniny.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.