02 lipca 2021klawiatura pisze: Jeśli okaże się, że wezwą mnie na świadka, po uprzednim przejrzeniu moich transakcji bankowych (kupno bitcoinów = bezpośrednie przelewy na portfel kogoś innego), to co im mówić? Za co jeszcze można płacić bitcoinami, na jakich portalach i po co zakładając, że przelewam jakieś tam niewielkie kwoty raz na kilka tygodni? Proszę o rady :)
Sąd nie ma czasu sprawdzać, czy faktycznie się leczysz, tak więc jeśli któraś ze stron tego nie oprotestuje to będzie gites.
Ewentualnie: możliwe, że któryś kolega mnie prosił o zamówienie w jego imieniu, ale nie pamiętam czy taka rzecz miała miejsce.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.