02 lipca 2021klawiatura pisze: Jeśli okaże się, że wezwą mnie na świadka, po uprzednim przejrzeniu moich transakcji bankowych (kupno bitcoinów = bezpośrednie przelewy na portfel kogoś innego), to co im mówić? Za co jeszcze można płacić bitcoinami, na jakich portalach i po co zakładając, że przelewam jakieś tam niewielkie kwoty raz na kilka tygodni? Proszę o rady :)
Sąd nie ma czasu sprawdzać, czy faktycznie się leczysz, tak więc jeśli któraś ze stron tego nie oprotestuje to będzie gites.
Ewentualnie: możliwe, że któryś kolega mnie prosił o zamówienie w jego imieniu, ale nie pamiętam czy taka rzecz miała miejsce.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.