Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
Pierwsza pytanie w co zaopatrywać organizm w jakie witaminy podkreślę ze mam cewnik silikonowy i z początku przytykal mi się.
Jak pic na sile ja podczas ciągu stałe zapominam o nawadnianiu organizmu co ma skutki strasznie ciemnego moczu prosze o jakieś rady poZDRówki 5!
Powód: przeniesiono do właściwego działu
Preparaty podejrzewam te same co dają na tych całych "bufetach kroplówkowych". Polecam zainteresować się tematem.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
10 czerwca 2022Jony1312 pisze: Siemanko wszystkim może i głupie pytanie ale do rzeczy jestem osoba na wózku inwalidzkim jestem tetraplegikiem z góry prosze o nie umoralnianie mnie ze po co furam itd.
Pierwsza pytanie w co zaopatrywać organizm w jakie witaminy podkreślę ze mam cewnik silikonowy i z początku przytykal mi się.
Jak pic na sile ja podczas ciągu stałe zapominam o nawadnianiu organizmu co ma skutki strasznie ciemnego moczu prosze o jakieś rady poZDRówki 5!
A co do picia - sok pomidorowy, wody wysokimi realizowane typu JAN, Slotwinka tylko do tego trzeba jeść bo tak to wszystko wysikasz razem z tymi minerałami co to powinieneś uzupełnić.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Podziemie narkotykowe w Warszawie kwitnie. Dilerzy zaopatrują polityków i aktorów
Na warszawskich ulicach „pracuje" kilkunastotysięczna rzesza dilerów narkotyków. Dostarczą niemal każdy „towar”. Dowożą znanym aktorom, pisarzom, prawnikom, lekarzom i „zwykłym” warszawiakom imprezującym w centrum lub w mieszkaniach na Pradze, Woli czy Żoliborzu. Zabawa na początku jest zawsze „fajna”. Potem zaczyna się zjazd, pojawiają się problemy.
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina
Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.