Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Nie róbcie tak, to bez sensu. Jak chcę żeby trochę szybciej weszło, to po prostu wysypuje kapsułki <prosto w usta> i jest ok w sytuacjach krytycznych próbowałem nawet podjęzykowo.
Dodam, że w weekend postanowiłem nie brać pregi. Cały weekend przejebany, piwka ledwo co ratowały i zioło. Ale rano w poniedziałek przed pracą, kiedy zadzwonił budzik, miałem ochotę się zastrzelić :| Na szczęście 1,2g pregabaliny mnie posklejało i dzień minął w pracy efektywnie.
Codziennie biorę 150-0-150 i sertraline + alprazolam.
Coś robię nie tak, czy na mnie nie działa po prostu.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.