Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 88 / 23 / 0
Witam. Lekarz mi przepisał fluoksetyne. Jestem w ciągu na PST. Czy mogę brać jedno z drugim?
  • 2803 / 361 / 0
O również mam fluoksetyne ale nie stosuje od jakiegoś czasu chodz jak laczylem ją z alpra albo pregaba to było grubo .. raz miałem sytuacje ze jechałem autem i przysnelem ( nie wiedziałem nawet kiedy ) obudziłem się patrze spodnie mokre 😂 i huj do galerii spodnie przebrać musialem ...
  • 88 / 23 / 0
Ktoś coś?
  • 586 / 123 / 0
Brałem fluoksetyna i grzałem kode, tramal + bu-f'a
Jedyne co zauważyłem to swoją głupotę tramal+ssri i że jakoś słabiej grzała kodziawa
  • 3454 / 1110 / 0
fluoksetyna może przez swój wpływ sertoninergiczny spłaszczyć euforię.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.