Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 2392 / 655 / 0
08 lipca 2021furyofpatientman pisze:
Psychodeliki, dysocjanty jak kolega wyzej wspomnial ale ja bym dodal jeszcze amfetamine i MDMA,
amfa, grochy -wszystko , czemu jeszcze hery nie wymienisz ?
  • 1195 / 223 / 32
hery pewnie jeszcze nie próbował. Gdyby próbował, to też by polecił %-D
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 592 / 82 / 0
Nie w dysocjantach chodzilo mi o np. Acodin w wyzjesz dawce niz ta z 1 paczki, MDMA i amfetamina oraz jakies psychodeliki to sa substancje ciekawe. To jest watek w ktorym sie wymienia opinie na
temat zawarty w temacie wiec wyrazam swoja. Kazdemu od lat mowie, ze jesli nigdy nie bral narkotykow niech ich nigdy nie probowal, wiec kazdemu je odradzam. Nie wiem o co to przypierdalanie na forum dla narkomanow :)
Jestem dość trudny.
  • 2885 / 623 / 0
Mi chodziło o prawdziwe dysocjanty jak keta czy PCP, a nie jakiś śmieszny DXM, więc jednak nie "jak kolega wyżej wspomniał"
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 592 / 82 / 0
19 lipca 2021Vetulani44 pisze:
Mi chodziło o prawdziwe dysocjanty jak keta czy PCP, a nie jakiś śmieszny DXM, więc jednak nie "jak kolega wyżej wspomniał"
Tak, ale kolega zacytowal mojego posta wiec do niego sie odnosze.
Jestem dość trudny.
  • 1195 / 223 / 32
19 lipca 2021Vetulani44 pisze:
Mi chodziło o prawdziwe dysocjanty jak keta czy PCP, a nie jakiś śmieszny DXM,
dex nie jest śmieszny. To potężna substancja :old:
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 96 / 3 / 0
mefedron dozylnie, ostro ora zdrowie ale jest bardzo miłym miksem.
Ćpun wierzy w to, co mówi, tylko za minutę myśli już całkiem coś innego, bo osaczyło go pragnienie narkotyku, które wszystko niweczy. :strzykawka: :* :ziew:
  • 2885 / 623 / 0
Tylko jaki to mix skoro mef to 1 związek?
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 7 / 2 / 0
Warto spróbować MDMA
  • 3406 / 534 / 0
Na pewno psychodeliki ale z głową.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.