Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 171 / 21 / 0
Po 2 tygodniach wapowania, zapaliłam dzisiaj z lufki No i klepnęło mnie naprawdę fajnie :)
  • 2877 / 266 / 0
palenie zioła odkurzanie dobrych stimów i oralnie reszta
  • 171 / 21 / 0
Po miesiącu vapowania, postanowiłam sprawdzić moc ABV. Nasypałam trochę do jogurtu. Było gorzkie, ale zjadłam wkurwiona ze na pewno żadnej fazy nie będzie. Wsiadłam na rower i pojechałam załatwiać sprawunki. Nie minęły 2 h ja poczułam ze jestem ostro spizgana :)
Jak dobrze ze nie pojechałam samochodem. Faza była naprawdę ostra i długa. Na pewno to powtórzę
  • 12482 / 2425 / 0
Ile dokładnie nasypałaś? (ile komór mniej więcej). Ja zawsze wyrzucam...
  • 171 / 21 / 0
17 czerwca 2021jezus_chytrus pisze:
Ile dokładnie nasypałaś? (ile komór mniej więcej). Ja zawsze wyrzucam...
Trudno powiedzieć, sypnelam na oko.
Wlasnie mam taki sam jogurt przed sobą, sprobuje załączyć zdjecie :)

Czy ktoś sie orientuje, czy ABV można mrozić?
Wymieszałam z jogurtem ale nie zjadłam bo mam wyrzuty sumienia, że ZNOWU to robię a przecież nie wyrzucę.
Zastanawiam się czy jak schowam ten jogurt do zamrażarki na później, to nie straci swoich wlasciwosci
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2021 przez Kpina, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 311 / 53 / 0
Nie powinien.

---------

Każdy jeden sposób konsumpcji, prócz kłucia i wlewania w dupsko. Ale najbardziej chyba jednak sniff 😉
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / 21 / 0
30 czerwca 2021NiebieskiePtactwo pisze:
Każdy jeden sposób konsumpcji, prócz kłucia i wlewania w dupsko. Ale najbardziej chyba jednak sniff 😉
Ale to chyba nie marihuanę snifujesz?
  • 311 / 53 / 0
O widzisz, trafiłem nie wiadomo gdzie 😂

Ok. Skoro tak to wapowanie. Chociaż teraz poszło z fify 😉
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / 21 / 0
30 czerwca 2021NiebieskiePtactwo pisze:
O widzisz, trafiłem nie wiadomo gdzie 😂

Ok. Skoro tak to wapowanie. Chociaż teraz poszło z fify 😉
Szkoda, bo już myslalam ze jest jakiś sposób doodbytniczej konsumpxji a ja go nie znam 😂
  • 311 / 53 / 0
Cholera wie, potrzeba matką wynalazku.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.