ps. Fenomen to moje drugie konto, przez nieuwagę pisałem post właśnie z niego.
27 grudnia 2020lol15623 pisze: W jakich krajach oprócz Niemiec jest to dostępne jestem we Francji. Ciekawe czy można to dostac
- Dilaudid (Canada, Stany Zjednoczone)
- Exalgo (Stany Zjednoczone)
- Jurnista (Szwajcaria)
- Pallodon (Szwajcaria)
- Palladone (Belgia)
- Sophidone LP (Francja)
A na ulicy z czarnego rynku to leci mi po 700 za 10tabl xD bo Ameryczka i mlodzież bierze. Na programie 30zl za tabl jak ktos do CV chce.
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
a może wgl to poziom oksykodonu bardziej jest ?
W końcu jeśli chodzi o recki jest na poziomie dhc i tramalu zas niżej od oksy czy majki powinien byc osiągalny dla zdeterminowanego osobnika.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Polacy mieli w Islandii plantację marihuany. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy?
Po wpadce trafili do Polski. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy tego procederu?
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi
“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.
Szczury plądrują policyjne magazyny z zarekwirowaną marihuaną i innymi substancjami
Policyjne magazyny dowodowe w Houston w Teksasie stały się miejscem niecodziennego problemu. Jak donosi lokalna prasa, szczury „uzależnione od marihuany” niszczą zapasy dowodów, konsumując przechowywane tam rośliny konopi.